backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
De Volvo Clubbonus; het perfecte rijden voor u, de bonus voor Push!
20-8-2018 | 
Volvo is sinds 1994 partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en investeert al 25 jaar structureel in talentontwikkeling binnen de Nederlandse hockeysport. Dit doen we niet alleen op nationaal maar ook op lokaal niveau.

De Volvo Clubbonus en Volvo Clubbonus Selekt

Volvo Car Nederland neemt haar rol als partner van de Nederlandse hockeysport serieus. Het is belangrijk om zichtbaar te zijn in de regio, daar waar de hockeyverenigingen en de Volvo-dealers midden in de hockeysamenleving staan. Voor een groot aantal dealers en hockeyverenigingen belonen we sinds 2010 de samenwerking met de Volvo Clubbonus.

Hoe het werkt:
Een hockeyvereniging die partnership heeft met een Volvo-dealer, ontvangt een bonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid. Daarnaast geven we nu ook € 500 bonus aan een hockeyvereniging bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid (deze actie loopt tot en met 31-12-2019).

De Volvo Clubbonus of Volvo Clubbonus Selekt wordt uitgekeerd indien er sprake is van:

  • Een structureel en geldig partnership tussen een dealer en een hockeyvereniging.
  • Bij de aankoop of lease van een nieuwe Volvo aan een lid, dan wel ouder/verzorger van het betreffende lid van de hockeyvereniging.
  • De hockeyvereniging is (indirect) betrokken bij de verkoop/lease van een nieuwe Volvo
  • De bonus wordt geoormerkt voor de jeugdopleiding of een duurzaamheidsinitiatief van de betrokken vereniging
  • Een koper dient te verklaren lid te zijn van een vereniging of ouder/verzorger van een lid van de hockeyverening
  • De auto voldoet aan de Volvo Selekt voorwaarden (niet ouder dan 5 jaar en maximaal 150.000km)
  • De auto is aangemeld als Volvo Selekt