Images_Header1.png Images_Header10.png Images_Header11.png Images_Header12.png Images_Header13.png Images_Header14.png Images_Header15.png Images_Header16.png Images_Header17.png Images_Header19.png Images_Header20.png Images_Header21.png Images_Header22.png Images_Header23.png Images_Header24.png Images_Header25.png Images_Header26.png Images_Header27.png Images_Header31.png Images_Header34.png Images_Header35.png Images_Header36.png Images_Header4.png Images_Header6.png
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

SPONSOR in het spotlicht: Osaka

Algemeen Nieuws afbeelding

21-9 Het seizoen is weer begonnen. Een seizoen waarin er weer veel gaat gebeuren. Ook op gebied van ontwikkelingen rond sponsoring zitten we niet stil. En kunnen we een aantal nieuwe sponsoren aan jullie voorstellen. De komende weken stellen we ze aan jullie voor.
We zijn enorm blij vanaf dit jaar OSAKA als onze kleding sponsor te verwelkomen. Tijdens de drukbezochte Osaka Push

Lees verder

KNHB Spelregelcafé op BHV Push

Arbitrage Nieuws afbeelding

17-9 Foto credits: KNHB
Net als voorgaande jaren doet de KNHB ook dit jaar weer mee aan de Week van de Scheidsrechter, waarin we onze scheidsrechters extra in het zonnetje zetten! Dankzij hun begeleiding kunnen alle spelers op elk niveau iedere week lekker hockeyen. Daar mogen we soms best wat meer bij stilstaan. Dit jaar is de Week van de Scheidsrechter van 6-14 oktober.


Lees verder

Heren 1 Veilingdiner

Evenementen Nieuws afbeelding

17-9 Het Push Heren 1 Veilingdiner! Meld je aan via [email protected] voor een hele leuke avond, én steun de heren voor hun trainingsstage. Twee vliegen in één klap dus. Doen!


Lees verder

Cursus Clubscheidsrechter - laatste plaatsen 25-9!

Arbitrage Nieuws afbeelding

11-9 (Foto credits: E. Fijneman)
er zijn in een week al ruim 20 aanmeldingen binnengekomen, en daarover zijn wij zeer verheugd! We hebben nog slechts 8 plaatsen over op de eerste cursusdag (25 september, zie hieronder). Voor 20-11 hebben we nog wat meer plaatsen, dus er is nog keuze.
Ouders van de D, C en B-jeugd, vrijwilligers en senioren: meldt jullie dus snel nog a

Lees verder

Rabo Hockey Fandag (D&C jeugd)

Junioren Nieuws afbeelding

19-9 Op 20 oktober is het weer zover, de Rabo Hockey Fandag! Dit jaar vindt deze fantastische dag plaats in Utrecht bij hockeyvereniging Kampong.
De Rabo Hockey Fandag wordt georganiseerd voor alle C- en D-jeugd van hockeyend Nederland. Uit alle inschrijvingen worden uiteindelijk 28 jon

Lees verder

Materiaalcommissie afwezig 22/23-9

Algemeen Nieuws afbeelding

17-9 In het weekeinde van 22 en 23 september is de materiaalcommissie afwezig wegens familieverplichtingen.
Lees verder

De eerste Osaka club tenues zijn er!

Algemeen Nieuws afbeelding

17-9Hockey Republic en Osaka hebben ons gemeld dat de eerste levering van de nieuwe überhippe Osaka clubtenues binnen is.
Let op: de voorraad is - vooralsnog - beperkt. Dat heeft te maken met het extreem korte traject dat we hebben moeten doorlopen na het onverwachte faillissement van

Lees verder

Bitje gehapt? Laatste kans om op te halen!

Algemeen Nieuws afbeelding

17-9Op 8 en 11 september konden degenen die een bitje hebben "gehapt" dit ophalen in het clubhuis, maar nog niet iedereen heeft dat gedaan.
Een laatste mogelijkheid daartoe is as. zaterdag (22 september) tussen 15-16 uur in het clubhuis. Je hoeft het bitje niet persoonlijk op te halen;

Lees verder

Gebruik je de mobiele Push-app? Lees dit!

Algemeen Nieuws afbeelding

13-9Beste leden,
er komt een nieuwe mobiele Push app! De huidige app heeft een forse opfrisbeurt gekregen, en we willen jullie even op de hoogte brengen.
Vanaf 20 september (uiterlijk begin oktober) kun je verwachten dat de app bijgewerkt wordt op je telefoon en/of tablet. D

Lees verder