backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

Overleden: Theo Luijckx

Nieuws Nieuws afbeelding

27-10 We hebben het droevige bericht gekregen dat Theo Luijckx op 24 oktober jl op 85- jarige leeftijd is overleden. Theo was een ex-marineman en was er enorm trots op als officier bij de Koninklijke Marine gediend te hebben. Ruim 20 jaar is hij daarna nog actief betrokken geweest bij de vereniging van oud-marine-officieren. In Rotterdam is hij tot zijn pensioen directeur geweest van een middelbare sc

Lees verder

COVID-19 Maatregelen - Update per 14-10

Nieuws Nieuws afbeelding

12-10 COVID-19 UPDATE 14-10-2020 in het kort
Per 15-10 zijn alle wedstrijden en de trainingen voor senioren afgelast. Ook competitiewedstrijden en oefenwedstrijden van jeugdteams tegen andere clubs zijn tot nader bericht afgelast. Oefenwedstrijden tussen jeugdteams van Push zijn wel toegestaan. 
Algemeen: 1,5 meter afstand houden bij klachten thuis blijven pos

Lees verder

Corona: hoe zit het met het betalen van de contributie?

Nieuws Nieuws afbeelding

30-10 De coronaperiode is ook voor hockey een onzekere tijd. Omdat we nu nog niet kunnen zeggen hoe dit seizoen eruit komt te zien hanteren we vooralsnog de contributie zoals in een normaal seizoen.
Als je lid wordt van een club of vereniging, draag je met elkaar de kosten die worden gemaakt.

Lees verder

Materialen? Maak een afspraak!

Nieuws Nieuws afbeelding

22-9Beste leden,
indien u tijdens het materiaal spreekuur (de zaterdagochtend op wedstrijddagen) wilt langskomen, is het in verband met de geldende regels voorlopig noodzakelijk dat u vooraf een afspraak maakt.
Op deze wijze voorkomen we dat zich groepen van personen (niet zijnde h

Lees verder