Images_Header11.png Images_Header22.png Images_Header34.png Images_Header27.png Images_Header20.png Images_Header35.png Images_Header1.png Images_Header16.png Images_Header31.png Images_Header10.png Images_Header26.png Images_Header15.png Images_Header19.png Images_Header12.png Images_Header21.png Images_Header6.png Images_Header36.png Images_Header14.png Images_Header13.png Images_Header23.png Images_Header24.png Images_Header17.png Images_Header25.png Images_Header4.png
niets gevonden
Mijn team
Jongste jeugd
Junioren
Senioren
Facebook Twitter LinkedIn Youtube iOS Android

Nieuws

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
8-2-2018
We kijken graag met jullie terug op een zeer succesvol zaalhockeyseizoen 2017-2018!
Om alle kampioenen te feliciteren en in het zonnetje te zetten, zullen we ze op 11 maart feestelijk onthalen in het clubhuis. Kom je ook?
...
Nieuwsafbeelding
21-2-2018
Heb je iets dat op onze Facebook pagina moet staan? Een feestend team omdat ze kampioen zijn geworden? Een filmpje met hét doelpunt van het jaar? Een speciaal verzoek? Stuur het naar [email protected]! We bekijken dan of we het kunnen plaatsen!
 
...
Nieuwsafbeelding
8-2-2018
De commissie Tophockey van BHV Push en Stan Huijsmans hebben in goed overleg besloten om na dit seizoen afscheid van elkaar te nemen. Het contract van Huijsmans, dat eind van dit seizoen afloopt, wordt daarmee dus niet verlengd. Huijsmans en zijn begeleidingsteam zijn bezig aan hun derde seizoen bij de dames van Push.
Nieuwsafbeelding
13-12-2017
Omdat een aantal vrijwilligers en bestuursleden op korte termijn stopt cq zal aftreden, zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste leden/ouders die zich in willen zetten voor onze club.

We zoeken:


- Aanvulling vertrouwenscommissie (liefst een dame)
- Aanvulling kascommissie
- aanvulling dames TC
- lijncoordinatoren - iemand voor het bijhouden social media  
Nieuwsafbeelding
18-11-2017
Hou het trainingsschema in de gaten voor eventuele veranderingen wat betreft trainers en extra trainingstijden. 

Wil je gebruik maken van de buitenbalken die op het mini veldje komen te liggen laat het mij dan zsm weten op [email protected]  

Met vriendelijke groet, 
 
Britt Ossel 

trainingsschema zie bijlage ...
Nieuwsafbeelding
22-2-2018
De trainingen en de oefenwedstrijden van de jongste jeugd op vrijdag 23 februari en zaterdag 24 februari worden vanwege de verwachte weersomstandigheden afgelast.
Mocht de kou verder doorzetten: begin volgende week worden de velden opnieuw gekeurd.
De jongste jeugd commissie
...
8-2-2018
Beste ouders,
Het is al enige tijd beleid van zowel de hock ey bond als van Push dat er bij de wedstrijden van de jongste jeugd wordt gefloten door ouders.
We spreken bij de jongste jeugd nog over spelbegeleiders i.p.v. scheidsrechters. Als spelbegeleider zorg je ervoor dat de wedstrijd op een leuke, sportieve en veilige manier verloopt.
Nieuwsafbeelding
30-1-2018
Breedte teams:
Trainingen van de breedte starten weer vanaf maandag 26 februari (na de laatste wedstrijden in de zaalcompetitie)
Wil je met je team eerder starten dan is dit mogelijk vanaf 19 februari. Begin je eerder laat het de trainers coördinator (Britt Ossel, [email protected] ) even weten!
Jongste jeugd:
·          Hockey 5-jarigen: starten weer op 21 februari 2018
Nieuwsafbeelding
13-1-2018
Gegevens voor het Push familie toernooi zie Bijlage ...
Nieuwsafbeelding
5-12-2017
Zet in je agenda! Van 23 juni tot 1 juli 2018 komen ’s werelds beste heren hockeyteams naar Breda voor de Champions Trophy. Een van de grootste internationale sportevenementen waar iedere dag 10.000 bezoekers genieten van tophockey. Het evenement vindt plaats op de locaties van hockeyclub BH&BC Breda en atletiekvereniging AV Sprint. Na 40 jaar wordt dit de allerlaatste Champions Trophy. Extra bijzonder dat dit in Breda plaatsvindt.
 

Nieuwsarchief