backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

Trainingen winterstop breedtehockey en jongste jeugd

Trainingen Nieuws afbeelding

12-11
De trainingen voor de breedtelijnteams gaan door tot en met vrijdag 4 december en starten onder voorbehoud* weer vanaf 18 januari 2021.
De trainingen voor de jongste jeugd-teams gaan door tot en met vrijdag 27 november en starten ook weer onder voorbehoud* vanaf 18 januari 2021.
Trainingen voor de toplijn gaan in overleg met de trainer/coach.
Wij wensen

Lees verder

COVID-19 Maatregelen - Update per 14-10

Nieuws Nieuws afbeelding

12-10 COVID-19 UPDATE 14-10-2020 in het kort
Per 15-10 zijn alle wedstrijden en de trainingen voor senioren afgelast. Ook competitiewedstrijden en oefenwedstrijden van jeugdteams tegen andere clubs zijn tot nader bericht afgelast. Oefenwedstrijden tussen jeugdteams van Push zijn wel toegestaan. 
Algemeen: 1,5 meter afstand houden bij klachten thuis blijven pos

Lees verder

Grote Clubactie Online!

Nieuws Nieuws afbeelding

5-11 Het is weer Grote Clubactie tijd!
Natuurlijk doet BHV Push hieraan mee!
De grote clubactie is een landelijke actie waarbij leden hun club helpen door lootjes te verkopen van 3 Euro per stuk waarvan 80% direct voor onze club is. Vorig jaar hebben we maar liefst 5.000 Euro opge

Lees verder

Corona: hoe zit het met het betalen van de contributie?

Nieuws Nieuws afbeelding

30-10 De coronaperiode is ook voor hockey een onzekere tijd. Omdat we nu nog niet kunnen zeggen hoe dit seizoen eruit komt te zien hanteren we vooralsnog de contributie zoals in een normaal seizoen.
Als je lid wordt van een club of vereniging, draag je met elkaar de kosten die worden gemaakt.

Lees verder

Materialen? Maak een afspraak!

Nieuws Nieuws afbeelding

22-9Beste leden,
indien u tijdens het materiaal spreekuur (de zaterdagochtend op wedstrijddagen) wilt langskomen, is het in verband met de geldende regels voorlopig noodzakelijk dat u vooraf een afspraak maakt.
Op deze wijze voorkomen we dat zich groepen van personen (niet zijnde h

Lees verder