backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

Wijzigingen horeca

Nieuws Nieuws afbeelding

2-7 Foto: Facebook Pim Elbers
In de afgelopen maanden leek het het leven op Push door corona stil te liggen. Dit was gedeeltelijk waar, want in onze horeca hebben de nodige wijzigingen plaatsgevonden:
Sean Bliault is, naast het runnen van zijn café "De Kater", een nieuwe uitdaging aangegaan. Hij heeft de mogelijkheid gekregen (voorheen) Schutterslust (Molensch

Lees verder

SportWays Kamp bij Push!

Algemeen Nieuws afbeelding

22-6 Wil jij trainen met Noor?
Ken jij Noor Omrani? Deze tophockeyster komt naar het dagkamp bij ons op de club, om jou alle ins en outs van het hockey te leren. Vraag haar alles over haar sportmentaliteit, geef haar een panna die ze nooit meer zal vergeten en leer haar allerbeste hockeymoves. Ken je Noor nog niet? Kom naar het dagkamp en leer haar kennen!

Noor staat elk

Lees verder

We mogen weer de wei in! Maar...

Nieuws Nieuws afbeelding

3-7Beste leden en bezoekers van BHV Push,
zoals jullie weten, is het weer toegestaan voor zowel de jeugd als de senioren om wedstrijden te spelen. De eerste oefenwedstrijden zijn intussen gespeeld!
Voor senioren gelden nog beperkingen (afstand houden). Ook het clubhuis is w

Lees verder

Toppers van Push Clinic!

Algemeen Nieuws afbeelding

30-6Beste allemaal,
hockey-skills verbeteren? Dat kan, en wel op 13 augustus 2021. Een mooi begin van het seizoen, en een mooie afsluiting van de vakantie.
Zie de poster bij dit artikel voor meer details. Aanmelden kan via [email protected]

<

Lees verder

Belangrijk: downloads Corona & Veiligheid

Nieuws Nieuws afbeelding

1-5
In verband met het herstarten van de trainingen, heeft BHV Push een aantal Corona/veiligheids-gerelateerde documenten beschikbaar gemaakt als download.
Ze zijn hier te vinden.Lees verder