Senioren
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

Senioren

De Senioren zijn onderverdeeld in Jong Senioren (18 t/m 23 jaar), Senioren (>18 jaar en geboren na 1-10-1996), Veteranen (v. >30 jaar), Veteranen (m. > 35 jaar), en Trimhockey (>18 jaar).

Voor de dames is er dan ook nog een Donderdagavond competitie. Tot slot bieden we nog een recreatieve beginnersgroep aan.


Denkt u wel eens terug aan de tijd dat u iedere zondag met uw team competitie speelde en vindt u het jammer dat die tijd voorbij is? Zou u zonder de verplichting van de wekelijkse competitie best uw hockeystick weer uit de wilgen willen halen? Of misschien heeft u zelf nog nooit hockey gespeeld, maar zou u het best wel eens willen proberen?  

Dan is Trimhockey bij Push wellicht iets voor u! Gezellig iedere maandagavond van 20.30 – 22.00u op recreatieve wijze met de hockeysport bezig zijn in een wedstrijdgroep en meedoen aan toernooien voor trimhockeyers. Want dát is wat onze trimhockeyers doen. Bovendien is de samenstelling van onze groepen zo divers, dat iedereen daar wel tussen past. Dus ongeacht of u jong of oud, man of vrouw, een fanatieke oud-hockeyer of frisse beginner bent, u bent van harte welkom om bij ons het hockeyspel te (her)ontdekken! 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met de Coördinator Trimhockey.
N.B. trimhockeyers zijn niet gerechtigd (en verzekerd) om aan competitiewedstrijden deel te nemen.

Voor de senioren (m/v > 18 jaar) is er op maandagavond een recreatieve beginnersgroep met training en begeleiding van hockeyers uit Heren 2. De beginners hebben geen trimhockey-lidmaatschap, maar zijn trainend lid totdat zij ook willen deelnemen aan competitiewedstrijden. Vanaf dat moment moet het lidmaatschap worden omgezet naar de vorm voor spelende leden. Pas na omzetting door de ledenadministratie is hij/zij gerechtigd om mee te doen aan competitiewedstrijden.
N.B. Wanneer de trainende leden willen doorstromen naar Trimhockey, zijn zij nog steeds niet gerechtigd om aan competitiewedstrijden te spelen. 

Hockey spelen we niet alleen op zaterdag en zondag in competitieverband. Nee, de donderdagmiddag is een goed voorbeeld van een fanatieke, maar vooral ook gezellige competitie. Dan komen de Donderdag dames bijeen! Een goede voorbespreking, gevolgd door een vaak spannende wedstrijd en afgesloten met veel gezelligheid. Dat is in het kort waar het op neer komt. 

Maar eigenlijk is het niet te omschrijven in zo'n klein stukje tekst. Wilt u meer weten, neem dan contact op met de coördinator.