Zaalhockey
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

Zaalhockey

Wanneer de winterstop begint, kunnen hockeyspelers vanaf de 8-tallen verder hockeyen in de zaal. Zaalhockey wordt gespeeld in de maanden december, januari en februari en is een andere tak van sport dan veldhockey. Zo wordt er met een speciale zaalhockeystick gespeeld en wordt het speelveld afgebakend met zaalhockey-balken. De belangrijkste verschillen tussen veld- en zaalhockey zijn hier te vinden. 

Bij Push is er zaalhockey mogelijk voor de top- en breedtelijn. Vanaf de 8-tallen (E-jeugd) wordt voor het eerst kennis gemaakt met zaalhockey; nadat zij zich vooraf hebben aangemeld, kunnen zij ’s winters zaalhockeytrainingen volgen. De wintertraining wordt afgesloten met een zaalhockeytoernooi. Afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen bij de KNHB Zaalhockeycompetitie, schrijft Push een aantal 8-tal teams in voor deze competitie.