Junioren meisjes
Images_Header1.png Images_Header10.png Images_Header11.png Images_Header12.png Images_Header13.png Images_Header14.png Images_Header15.png Images_Header16.png Images_Header17.png Images_Header19.png Images_Header20.png Images_Header21.png Images_Header22.png Images_Header23.png Images_Header24.png Images_Header25.png Images_Header26.png Images_Header27.png Images_Header31.png Images_Header34.png Images_Header35.png Images_Header36.png Images_Header4.png Images_Header6.png
 

Junioren meisjes

Bij BHV Push is het mogelijk om tophockey te spelen.
Vanaf dit seizoen vallen binnen de jeugd MD1 -MD2 en MD3, MC1  +MC2,  MB1 en MA1 onder TH

De Push Tophockeyteams krijgen professionele begeleiding. Alle teams krijgen training, looptraining en de spelers kunnen terugvallen op een fysiotherapeut.

Het is een bewuste keuze om van Tophockey een apart segment te maken binnen de vereniging. In de aansturing kan de focus meer op de prestatie liggen en het zorgt ervoor dat er geen cross subsidiëring tussen breedte en topsport plaatsvindt. 

Financiering
Goede topsportbegeleiding kost veel geld. BHV Push heeft ervoor gekozen om de financiering hiervan via sponsoring in te vullen. Een misverstand hierover is dat de contributie van de breedteteams wordt gebruikt om de kosten van Tophockey af te dekken. Dat is dus niet het geval; vrijwel alle kosten worden gedekt door sponsorgelden (zie ook Push Hockey Promotion). 

Tophockey in combinatie met school
In het kader van scholieren en topsport werkt Push nauw samen met een onderwijscoördinator, die het contact met de middelbare scholen in de omgeving van Breda onderhoudt. Deze coördinator kan ook bemiddelen bij specifieke problemen als gevolg van de zware belasting die kan ontstaan door de combinatie van tophockey en school. De contacten met de onderwijscoördinator verlopen via de trainers/coaches van Junioren Tophockey.

Proeftraining
Push biedt ambitieuze hockey Junioren Jongens de mogelijkheid om aan een proeftraining deel te nemen. Denk je hiervoor in aanmerking te komen? Neem dan contact op met de Tophockey Commissie.

Als na de proeftrainingen blijkt dat je geschikt bent voor een Topteam, dan krijg je het advies om lid te worden van Push. Daarbij zal de huidige vereniging door Push op de hoogte worden gebracht van de ledenwijziging. Pas nadat je officieel lid bent van BHV Push, word je in een selectie opgenomen.

Push is zeer terughoudend als het gaat om het vragen van spelers van andere hockeyverenigingen. Criterium dat wordt gehanteerd voor het meetrainen bij Push, is dat je een reële kans maakt op een basisplaats (eerste 8) van een 1-lijn team. Externe spelers die bij hun eigen vereniging op de reservebank bij een 1-lijn team zitten of in een 2-lijn team spelen, komen niet in aanmerking om bij Push mee te trainen.

Neem voor meer informatie of vragen contact op met de Tophockey Commissie