Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Uitnodiging "Sportouders" workshop (24/9)

Nieuws afbeelding 9-9-2024
Beste ouder(s)/verzorger(s),

Wij nodigen jullie graag uit voor een ouderbijeenkomst op dinsdagavond 24 september, met als thema "Sportouders”. We beginnen om 20.00 uur, de inloop is vanaf 19.30 uur. De workshop wordt gehouden in de ABN AMRO ruimte van ons clubhuis.

Hoe kunnen we gezamenlijk een bijdrage geven aan de positieve ontwikkeling en ondersteuning van jullie kind(eren) en jullie rol in, op en rond het veld? Tijdens deze bijeenkomst zal onze gastspreker Patrick van Bruggen van NOC*NSF een interactieve workshop houden waarbij we verschillende onderwerpen zullen bespreken:

Positief coachen, onvoorwaardelijk vertrouwen, ontwikkelen, mindset en plezier.
We gaan ervaringen en inzichten delen om een positieve omgeving te creëren voor onze kinderen / spelers / sporters. Patrick spreekt vanuit zijn eigen ervaringen o.a. als gastouder van spelers bij AFC Ajax.

Profiel Patrick van Bruggen

Auteur van 'Handboek voor jonge sporters, topsporters, topsportouder' en 'Teamprestaties optimaliseren meer dan 100 tips'. Ontwikkelaar van workshops voor (top)sportouders of trainer/coaches/teamleiders. Optimaliseren sportklimaat.

Jullie betrokkenheid en steun zijn van onschatbare waarde voor het succes van jullie kind en de sfeer op onze club. Wij ontvangen jullie graag op deze avond, zodat wij er samen voor kunnen zorgen dat onze spelers en speelsters blijven groeien en bloeien, zowel op als naast het veld.

Graag aanmelden (voor zondag 22 september 2024) via een mail naar [email protected].

Sportieve groet,

Bestuur BHV Push