Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png Images_Header1.png Images_Header10.png Images_Header11.png Images_Header12.png Images_Header13.png Images_Header14.png Images_Header15.png Images_Header16.png Images_Header17.png Images_Header19.png Images_Header20.png Images_Header21.png Images_Header22.png Images_Header23.png Images_Header24.png Images_Header25.png Images_Header26.png Images_Header27.png Images_Header31.png Images_Header34.png Images_Header35.png Images_Header36.png Images_Header4.png Images_Header6.png
 
Algemeen

De wegen van Push Dames 1 en hoofdcoach Stan Huijsmans scheiden na dit seizoen

Nieuws afbeelding 8-2-2018
De commissie Tophockey van BHV Push en Stan Huijsmans hebben in goed overleg besloten om na dit seizoen afscheid van elkaar te nemen. Het contract van Huijsmans, dat eind van dit seizoen afloopt, wordt daarmee dus niet verlengd. Huijsmans en zijn begeleidingsteam zijn bezig aan hun derde seizoen bij de dames van Push.

Het bestuur en de commissie Tophockey van BHV Push hebben de ambitie uitgesproken om met Dames 1 in een traject van één tot drie jaar terug te keren op het hoogste niveau. Na zes seizoenen in dienst van BHV Push komt een nieuw commitment voor drie seizoenen niet overeen met de plannen van Huijsmans.

Stan heeft naast zijn werkzaamheden voor Push Dames 1 de afgelopen jaren tevens veel (neven)activiteiten verricht voor en op de vereniging, zoals onder andere het verzorgen van sleepcornertrainingen.

Voor de begeleiding van Push Dames 1 seizoen 2018-2019 is de commissie Tophockey op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. Er hebben inmiddels met enkele kandidaten gesprekken plaatsgevonden. Wij hopen eind februari de nieuwe hoofdcoach te kunnen presenteren.