Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

De wegen van Push Dames 1 en hoofdcoach Stan Huijsmans scheiden na dit seizoen

Nieuws afbeelding 8-2-2018
De commissie Tophockey van BHV Push en Stan Huijsmans hebben in goed overleg besloten om na dit seizoen afscheid van elkaar te nemen. Het contract van Huijsmans, dat eind van dit seizoen afloopt, wordt daarmee dus niet verlengd. Huijsmans en zijn begeleidingsteam zijn bezig aan hun derde seizoen bij de dames van Push.

Het bestuur en de commissie Tophockey van BHV Push hebben de ambitie uitgesproken om met Dames 1 in een traject van één tot drie jaar terug te keren op het hoogste niveau. Na zes seizoenen in dienst van BHV Push komt een nieuw commitment voor drie seizoenen niet overeen met de plannen van Huijsmans.

Stan heeft naast zijn werkzaamheden voor Push Dames 1 de afgelopen jaren tevens veel (neven)activiteiten verricht voor en op de vereniging, zoals onder andere het verzorgen van sleepcornertrainingen.

Voor de begeleiding van Push Dames 1 seizoen 2018-2019 is de commissie Tophockey op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. Er hebben inmiddels met enkele kandidaten gesprekken plaatsgevonden. Wij hopen eind februari de nieuwe hoofdcoach te kunnen presenteren.