Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Arbitrage

Fluiten tegen betaling

Nieuws afbeelding 26-3-2018
Beste Allemaal,
 
Er bereiken mij berichten dat er betaald wordt om fluitbeurten af te kopen.
 
De bedragen die hiermee gemoeid zijn, zou de club graag ontvangen om te investeren in haar leden. Deze overstijgen het sponsorbedrag van de ABN AMRO bijna!
 
Die 2x per seizoen je bijdrage leveren aan het spelplezier van onze leden en om de arbitrage naar een hoger niveau te brengen, zijn met goede wil toch best in te plannen? Er is een voorstel aan het bestuur gedaan om maatregels tegen betaalde fluitbeurten  te treffen, en ik zal er ook bij de clubs rond Breda op aandringen hetzelfde beleid te voeren.
 
Maar bovenal doe ik een beroep op jullie redelijkheid om allemaal een kleine bijdrage - in tijd - per seizoenshelft te doen, voor goede arbitrage van onze wedstrijden op zondag en op zaterdag.
 
We hebben inmiddels een 12tal ouders voor de C-kaart in opleiding voor dit seizoen en dat worden er volgend seizoen nog meer. Daarnaast hebben we voor het einde van dit seizoen 12 CS+'ers opgeleid! Deze gaan we volgend seizoen ook rouleren over de Bredase clubs.
 
Kortom de arbitragecommissie (9 leden!) stopt er al haar energie en passie in om dit naar een hoger plan te brengen. Doen jullie mee?
 
Met "groene" vriendelijke groeten,
 
Paul van der Zee
Voorzitter Arbitragecommissue BHV Push