Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Senioren

Afscheid Heren A

Nieuws afbeelding 29-5-2018
Het einde van een tijdperk
 
Op 27 Mei speelden Heren A hun allerlaatste thuiswedstrijd. Aan het einde van het seizoen nemen we namelijk afscheid van een groot aantal Push-spelers uit de Veteranen Hoofdklasse. Sommige spelers zijn al veertig jaar lid van onze vereniging en hebben jaren lang in Heren 1 gespeeld, in het team waar we zoveel mooie momenten mee hebben beleefd; met topjaren in de Overgangsklasse en promotie naar de Hoofdklasse, ongeveer twintig geleden! Helaas volgde snel degradatie, maar het was een geweldige ervaring met veel blijvende herinneringen.
 
Na een aantal jaren gespeeld te hebben in onder andere H2, H3 en H4 kwamen de heren weer bij elkaar in Veteranen A op Hoofdklasse-niveau. Ook hier volgden meerdere kampioenschappen. De heren hebben zelfs zes keer meegedaan aan het NK! De kronen op hun palmares zijn toch wel de Nederlandse Kampioenschappen die in 2006 en 2009 werden behaald.
 
Heren, hartelijk dank voor jullie trouwe lidmaatschap en jullie enorme inzet voor onze club (in de gelederen bevinden zich een voorzitter, bestuursleden, leden van verschillende commissies, trainers en coaches). We gaan jullie gezellige aanwezigheid zeker missen, en hopen dat we jullie nog vaak zien bij Push!
 
Namens het bestuur van BHV Push