Images_Header35.png Images_Header19.png Images_Header1.png Images_Header10.png Images_Header20.png Images_Header16.png Images_Header17.png Images_Header27.png Images_Header23.png Images_Header14.png Images_Header34.png Images_Header21.png Images_Header24.png Images_Header31.png Images_Header22.png Images_Header36.png Images_Header15.png Images_Header11.png Images_Header4.png Images_Header25.png Images_Header13.png Images_Header12.png Images_Header6.png Images_Header26.png
Mijn team
Jongste jeugd
Junioren
Senioren
Facebook Twitter LinkedIn Youtube iOS Android

Belangrijk - mailadres en login controleren

Nieuwsafbeelding
11-6-2018  | 
Beste leden,
 
we willen jullie vragen (o.a. ivm communicatie omtrent de nieuwe AVG) om je e-mailadres zoals dat bij ons bekend is te controleren, en - indien nodig - aan te passen.
 
Aanpassen e-mailadres
 
Je kunt zelf je e-mailadres aanpassen in je profiel. Dit is toegankelijk via het beveiligde deel van de website. Ga als volgt te werk:
 
Op de website staat een knop "Login", waarna je gevraagd wordt om je lidnummer in te geven, en je wachtwoord. Op het volgende scherm zie je dan rechtsboven in de hoek een link "Profiel". De rest wijst zichzelf.
 
Je kunt ook in de mobiele Push-app inloggen, en daar via het menu onderin (ga naar "Meer-Profiel") je e-mailadres aanpassen.
 
Problemen met inloggen?
 
Geen wachtwoord, of weet je het niet meer? Wij weten jullie wachtwoorden ook niet, maar je kunt wel via deze link een nieuw wachtwoord opvragen.
 
Lidnummer niet bekend? Je lidnummer staat op de facturen van de contributie. In geval van nood kun je ook een mailtje sturen naar de ledenadministratie.