Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Belangrijk - mailadres en login controleren

Nieuws afbeelding 11-6-2018
Beste leden,
 
we willen jullie vragen (o.a. ivm communicatie omtrent de nieuwe AVG) om je e-mailadres zoals dat bij ons bekend is te controleren, en - indien nodig - aan te passen.
 
Aanpassen e-mailadres
 
Je kunt zelf je e-mailadres aanpassen in je profiel. Dit is toegankelijk via het beveiligde deel van de website. Ga als volgt te werk:
 
Op de website staat een knop "Login", waarna je gevraagd wordt om je lidnummer in te geven, en je wachtwoord. Op het volgende scherm zie je dan rechtsboven in de hoek een link "Profiel". De rest wijst zichzelf.
 
Je kunt ook in de mobiele Push-app inloggen, en daar via het menu onderin (ga naar "Meer-Profiel") je e-mailadres aanpassen.
 
Problemen met inloggen?
 
Geen wachtwoord, of weet je het niet meer? Wij weten jullie wachtwoorden ook niet, maar je kunt wel via deze link een nieuw wachtwoord opvragen.
 
Lidnummer niet bekend? Je lidnummer staat op de facturen van de contributie. In geval van nood kun je ook een mailtje sturen naar de ledenadministratie.