Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Para-Hockey

G-hockey clinic bij Push

Nieuws afbeelding 27-6-2018
Zondag 24 juni 2018 was een onvergetelijke dag voor onze G-kanjers. Het begon allemaal om 9.30 uur met het officiëel aanmelden bij de organisatie van Team Sport Brabant. Deelnemende kinderen kregen een polsbandje, een tasje gevuld met een petje, een bidon én een entreekaartje voor de Champions Trophy hockeywedstrijd Nederland – België!
 
 
Maar voordat we daarna toe vertrokken kregen de 6 groepen (drie reguliere teams en drie groepen kinderen met een beperking, van verschillende hockeyverenigingen uit Brabant) een clinic aangeboden onder leiding van Marcel Balkenstein.
 
Tip-in oefenen met een ballenkanon, hoe vet is dat. Een hockeybal drijven door verschillende lichtpoortjes. Het verbeteren van de push met een rebound-bord, en bij elke oefening stond een hoofdklassespeler als trainer. Na de clinic mochten de kinderen naar een persconferentie in Studenten Sportcentrum Bress, waarbij Mink van der Weerden's hemd letterlijk van het lijf gevraagd werd. Het werd een hilarisch halfuurtje!
 
 
Na een goed verzorgde lunch ging het op de fiets naar het stadion voor de wedstrijd Nederland – België. We hoeven niet uit te leggen wat een geweldig feest het was, met een overwinning van 6 – 1 op onze zuiderburen. De kinderen konden 7 keer opspringen, juichen en heel hard mee zingen. Het was in één woord fantastisch!