Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Para-Hockey

LG Clinic bij BHV Push

Nieuws afbeelding 28-6-2018
Onze LG hockeyers hebben ook een clinic gehad. En niet zo maar één!
Eindelijk! De clinic gaat van start op 25 juni op een warme maandagavond. De hockeyers van Push LG krijgen een training van onze échte hockeyleeuwen, hoe vet is dat! De coaches zijn: Robbert Kemperman, Floris Wortelboer, Valentin Verga en superkeep, Sam van der Veen.
 
De teams worden verdeeld in groepjes en de clinic kan nu echt van start gaan. We beginnen de warming-up, vervolgens pushen we de bal 1 op 1. Coach Valentin Verga ziet een waardeloze pass van iemand en zegt er wat van. Oh jee!
 
De mannen hebben hun eigen training gemaakt. Bij de één moet je een estafette doen met de bal en bij Kermperman, ook wel Kempi genoemd, moest je met de bal push, push, pushen en rammen op de goal.
 
Nog even een groepsfoto met iedereen erbij en voor je het weet, is de training voorbij.
 
 
De helden blijven nog even hangen voor een praatje, een aantal handtekeningen en/of een foto, want, ja het zijn natuurlijk ook celebrities.
 
De heren verlaten Push en de hockeyers zijn door de aanwezigheid, nog beter, scherper en klaar voor het komende seizoen en oh ja, onze keepers kunnen beter keepen dan ooit.
 
Bedankt!
Sam
Foto's: Koen Suyk
Filmpje: hockey.nl