Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Iets eten op de club? ETWAS!

Nieuws afbeelding 4-10-2018
Vanaf deze week is het mogelijk om op doordeweekse dagen (Ma-Vr) een hapje te eten op de club. ETWAS is een initiatief waarbij mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek vinden, én waarbij prima producten gebruikt worden die anders in de vuilnisbak zouden belanden.

Voor Push zal ETWAS dagelijks verse soepen en salades maken in onze eigen keuken. Daarbij worden zoveel mogelijk producten gebruikt van (lokale) zorgboerderijen. Producten met een verhaal. Prima spullen, maar ze voldoen vaak niet helemaal aan de geldende verwachtingen. Denk aan te kromme komkommers. Onzin om die weg te gooien natuurlijk, want er is qua smaak en kwaliteit helemaal niets mis mee!

Hoe werkt het?

Dus heb je behoefte aan een hapje eten tussen je trainingen door? Of moet je rechtstreeks vanuit je werk naar de club voor een vergadering? Of heb je gewoon geen zin om te koken? Schrijf je dan in voor een lekker soepje (€ 4,00) of een verse salade (€ 5,00). De intekenlijst is te vinden in het clubhuis, bij de keuken. Je kunt je ook per mail aanmelden: [email protected]. Op de dag zelf ontvang je dan een Tikkie via Whatsapp waarmee je kunt betalen, en je verse hap staat voor je klaar. Handig en supermakkelijk!

Als BHV Push vinden wij ETWAS een mooi initiatief met alleen maar winnaars: mensen die anders niet of moeilijk aan werk zouden komen, hebben nu toch een leuke baan, we dragen ons steentje bij als het gaat om het tegengaan van verspilling, en als club kunnen we een handige dienst aanbieden aan onze leden en vrijwilligers.