Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Become a part of history!

Nieuws afbeelding 25-10-2018
Wisten jullie dat Push een heleboel spelers heeft voortgebracht die op de hoogste niveaus in Nederland hockey spelen? Heren 1 en Dames 1 spelen in de Promotieklasse, maar ook in de Hoofdklasse en zelfs in de nationale elftallen zijn spelers te vinden die bij Push spelen of hebben gespeeld.

De Push Business Club (PBC) heeft zichzelf dan ook tot doel gesteld om verder te investeren in onze toppers en de aanstormende jeugd, met het oog op de toekomst. Maar daarvoor moeten we wel groeien. De PBC zoekt dus nieuwe leden. We zullen de komende weken dan ook volop op de club aanwezig zijn om dit initiatief kracht bij te zetten.

En daarbij krijgen we top-hulp: de mannen en vrouwen van H1 en D1 zullen op 3 en 10 november rond en op de velden bij de jongste jeugd te vinden zijn, met flyers om uit te delen. En ze nemen ook hun stick mee! Dan kunnen onze nieuwste talentjes ook eens een balletje slaan en een praatje maken met onze toppers. Misschien hebben ze nog wel een goede tip voor je ook!

Dus wil je mee-investeren in de toekomst, en nu al je stempel drukken op de geschiedenis van Push? Heb je (of je ouders) een bedrijf, of ken je iemand met een eigen bedrijf? Kijk dan eens op www.push.nl/sponsoring voor meer informatie, of neem gewoon meteen contact op met [email protected] en vraag naar de mogelijkheden!

Tot slot: speelt je zoon of dochter in een Jongste Jeugd team? Kijk deze week dan goed in je brievenbus. Er komt voor hen wat leuks binnen, dan weet je waarvoor we het doen!