Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Evenementen

Super Sunday op BHV Push (écht super!)

Nieuws afbeelding 12-11-2018
Beste Push-leden,

Wekelijks genieten we op Push van hockeywedstrijden op topniveau. Onze vlaggenschepen Dames 1 en Heren 1 zijn immers beide actief in de nieuw geformeerde Promotieklasse. Een niveau waarop alle teams enorm aan elkaar gewaagd zijn. Zowel bij de Heren als bij de Dames kan ieder team van ieder ander team winnen. De spanning is dan ook iedere wedstrijd weer hoog.

Normaliter is er op de competitie-zondag een wedstrijd van Dames 1, óf een wedstrijd van Heren 1 op Push Park te beleven. Een enkele keer per competitie-jaar spelen beide teams thuis, en hebben we een Super Sunday!

Met trots nodigen wij jullie uit om op zondag 18 november te komen genieten van deze Super Sunday wedstrijden en natuurlijk om onze teams massaal aan te komen moedigen!

Het wordt dit keer écht een speciale versie. Met een pot op het scherpst van de snede van onze Dames 1 tegen Nijmegen Dames 1. En een heuse stadsderby van onze Heren 1 tegen Zwart Wit Heren 1!

Maar dat is nog niet alles; na de wedstrijd van Heren 1 is er een Meet & Greet met de Magic 4 uit onze ‘Become a part of History’ campagne, je kunt "onze"(oud-)internationals Bram Lomans, Sabine Postma-Mol, Malou Pheninckx en Floris Wortelboer in het écht ontmoeten!

Ook de Osaka Defender is weer van de partij, met vele gadgets. En we zijn er nog niet hoor, want als klap op de vuurpijl is er na de wedstrijden ook nog eens een T-dansant, "Sushi bij Pushi!", mét, naar goed Japans gebruik: Karaoke!

Als dat alles nog niet genoeg reden is om van deze Super Sunday een enorme knaller te maken, dan weten we het ook niet meer!

We wensen onze toppers van Dames 1 en Heren 1 natuurlijk enorm veel succes en ontmoeten jullie graag op ons Push Park.
 
Met sportieve groet, 
Namens Bestuur & SponsorCie