Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Junioren

Herfstkampioenen (update 28-11)

Nieuws afbeelding 26-11-2018
De eerste (officieuze) herfstkampioenen zijn alweer bekend! Nieuwe kampioenen kunnen een foto opsturen naar [email protected], dan voegen we die toe in dit artikel. Let op dat er toestemming moet zijn voor het plaatsen van foto's.

26-11: Uw webmaster heeft het er maar druk mee. Na dit weekend zijn er een boel nieuwe kampioenen toegevoegd, onderaan in dit artikel! Kijk snel of je erbij staat!










Als eerste is er succes te melden voor onze tophockeyers van MC1. De dames zijn gisteren, uit bij Breda, poulewinnaar geworden door te winnen met 7-2 van het team in het blauw. MC1 kan zich nu gaan opmaken voor de landelijke competitie in de Super C! Meiden & staf: van harte, en heel veel succes!



Met nog één wedstrijd te gaan kunnen we ook vermelden dat JC4 overtuigend kampioen zijn geworden door met 10-0 van Goirle JC2 te winnen. De heren mogen in de lente aan de bak in een nieuwe poule. Team & begeleiding: proficiat, en zet 'm op in de lente!



Ook MC12 is herfstkampioen geworden! Ze staan na de laatste speelronde vijf punten los van de nummer twee en zijn dus niet meer in te halen, met nog een pot te gaan!



De jongedames van MA9 zijn ook herfstkampioen! Met een zeer trefzeker doelsaldo van 61 - 2 staan ze met nog 1 pot te gaan op vijf punten afstand van de nummer twee.


Na de laatste reguliere speeldag van 24-11 zijn er een hele zwik extra kampioenen te melden. In willekeurige volgorde:

MD9 was al niet meer in te halen, maar won ook hun laatste wedstrijden (tegen Walcheren) nog eens met ruime cijfers, 4-0. MD9 is een fanatiek stelletje, dat knokt voor de winst, en altijd in zijn voor een geintje met coach Leon 



De meiden van MA6 staan na alle gespeelde wedstrijden drie punten boven de nummer 2. De laatste pot moest wel persé gewonnen worden, anders zou de nummer twee (Tilburg) met de eer zijn gaan strijken. Zo gezegd, zo gedaan. Ze wonnen hun laatste wedstrijd tegen Made met maar liefst 8-0.



Gelukkig is er ook goed nieuws voor de mannen. JD3 moest de laatste wedstrijd tegen Zevenbergen succesvol afsluiten (winst, gelijkspel was misschien niet genoeg), dus dat was nog even spannend. Maar dat is helemaal goed gekomen, het werd 7-1.



MB10 is de volgende. Zij zijn zelfs ongeslagen (niet eens een gelijkspel) kampioen geworden, met slechts drie tegendoelpunten gedurende de hele herfst. Top gedaan meiden!



De toppertjes van MD1 hebben hun eerste seizoenshelft ook succesvol afgesloten. De laatste wedstrijd was feitelijk een formaliteit, want ze waren al niet meer in te halen. Voor de goede orde is die pot uiteraard ook wel gewoon gewonnen, met 1-2!



MD4 is bijzonder effectief, zo blijkt. Geen duizelingwekkende doelsaldo's, maar wel gewoon bijna alles winnen. Zó wordt je ook kampioen!



Ook de tophockeysters van MC1 hebben wat te vieren. Na een zeer succesvolle herfstcompetitie, gaan ze door naar de landelijke Super C competitie!



Dan MB3, ook die zijn herfstkampioen. Het was een spannende race naar de top, maar er kan er maar één aan het langste eindje trekken!



Bij een kampioenschap hoort een beker. De meisjes van MD2 hebben ook een spannende eindsprint achter de rug, maar kunnen met het kampioenschap trots zijn op het resultaat!



Op de valreep nóg een kampioen! JA2 heeft verdiend, gezien de overtuigende eindresultaten (op zes punten van de nummer twee), het kampioenschap in de eerste klasse binnen weten te slepen!