Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Junioren

Successen plaatsing ZNK Zaal!

Nieuws afbeelding 14-1-2019
Inmiddels zijn de competities van de toplijnteams in de zaal weer achter de rug en weten we nu dat maar liefst 5 (!) van de 6 teams volgende week op het Zuid Nederlands Kampioenschap in Eindhoven mogen proberen een plekje te bemachtigen voor het Nederlands Kampioenschap.

Ondanks dat wellicht nog niet alle standen zijn bijgewerkt in de standenmotor van de KNHB, zijn alle wedstrijden gespeeld en weten we dat vijf van onze topjeugdteams (MA1, JA1, MB1, JB1 en JC1) zich hebben geplaatst, wéér een geweldige prestatie! Alleen MC1 heeft het helaas nét niet gehaald, maar die hebben al een "klein" Zuid Nederlands Kampioenschap gestreden in hun poule, waar ook de sterke tegenstanders Oranje-Rood én Den Bosch in ingedeeld waren.
 
Volgende week zondag, 20 februari, spelen deze 5 teams op het ZNK in Eindhoven. Het programma is nog niet bekend, maar zullen we zo snel als mogelijk publiceren op de site. Met dit grote aantal teams verwachten we natuurlijk een Bredase invasie in Eindhoven, om onze jeugdige talenten te steunen in de strijd.

Maar we zijn ook nu al hartstikke trots op het resultaat, dat deze teams nu al behaald hebben: van harte gefeliciteerd!! Natuurlijk hebben veel meer teams al fantastische prestaties geleverd in de zaal, maar de meeste competities lopen nog door tot eind februari, en dan zullen we je ook informeren over de stand van zaken van de andere teams.