Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Junioren

JC1 Z-N Kampioen!

Nieuws afbeelding 21-1-2019
Wat een heerlijk hockeyweekend hebben we weer gehad. In een overvol Indoor Sport Centrum Eindhoven, dat groen zag van de mensen, streden maar liefst 5 Push –teams om de titel Zuid Nederlands Kampioen, met als uiteindelijke doelstelling het Nederlands Kampioenschap in Rotterdam te halen.

JC1 mocht het spits afbijten en maakte het gelijk spannend, na shoot –outs werd Oranje-Rood verslagen. In de spannende finale tegen Den Bosch JC1 wisten onze Bredase jongens een achterstand knap om te buigen, waarna de wedstrijd wederom in een remise eindigde en de jongens van coaches Gijs en Sam het koelbloedigst waren in de shoot-outs! Zij mogen volgend weekend Push vertegenwoordigen op het Nederlands Kampioenschap, van harte gefeliciteerd mannen!
(zie bijgaande team/kampioensfoto)

JA1, JB1 en MB1 behaalden alle drie de finale en realiseerden een prachtige tweede plaats. JB1 maakte het bijzonder spannend door eerst Den Bosch te verslaan, maar moesten in een bloedstollende finale Oranje-Rood langszij laten komen en zagen hen zelfs in de slotminuten het winnende doelpunt maken. JA1 speelden een prachtige pot tegen MOP, waarna ook zij in de finale tegen Oranje Rood aan mochten treden, maar helaas waren de mannen uit Eindhoven te sterk voor onze Bredase mannen, alhoewel de strijd lange tijd gelijk opging.

MB1 versloegen in de halve finalestrijd knap Tilburg, waarna zij tegen Den Bosch in de finale uitkwamen. In een prachtige finale, waarin beide teams lange tijd aan elkaar gewaagd waren, troefden de dames  van Den Bosch onze Push –dames uiteindelijk effectief af. MA1 mocht in de halve finale tegen Den Bosch aantreden, maar Den Bosch bleek in de zaal net te sterk voor Push. Helaas lukte het onze dames ook niet in de strijd om de derde plaats hun stempel op de wedstrijd te drukken, waardoor zij uiteindelijk op een niet onverdienstelijke 4 plaats eindigden.

Een grote supportersschare uit Breda heeft al deze teams fanatiek, maar sportief aangemoedigd, dank ouders, grootouders, familie, vrienden, bekenden, alle vrienden van Push voor jullie aanwezigheid. Wij laten jullie nog weten hoe laat JC1 de finalestrijd om het Nederlands Kampioenschap gaat leveren!