Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Para-Hockey

Bijdrage E-hockey Push aan Nederlands Powerchairhockeyteam

Nieuws afbeelding 29-1-2019
Op de foto: Ad Hagenaars
Foto van E-Hockey afdeling BHV Push

Op 10 januari jl. is Ad Hagenaars, coach/trainer E1, aangesteld als assistent-coach van het Nederlands Powerchairhockeyteam. Hij zal hier samen met de eveneens nieuw aangestelde coach, Dick Cochius, proberen Nederland weer terug te brengen naar de nummer 1 positie van de ranglijst.

"Een land met zoveel Powerchair hockey talent hoort immers op die positie te staan. Geen gemakkelijke opdracht is wel gebleken tijdens het vorig jaar gespeelde Wereldkampioenschap in Italië waar Nederland haar wereldtitel aan Italië moest laten.” Zowel Ad als Dick hebben er erg veel zin in om deze uitdaging aan te pakken.

Naast Ad is Pim Boon, speler van E1, aangesteld als teammanager. Daarnaast zijn Liza Hagenaars en Stijn van Zon, beiden spelers van E1, opgeroepen voor de voorlopige selectie van het Nederlands Powerchairhockeyteam.


Van links naar rechts: Stijn, Liza en Pim.
Foto van E-Hockey afdeling BHV Push

Het Nederlands Powerchairhockeyteam zal van 28 t/m 30 juni, hopelijk met Stijn en Liza in de gelederen, deelnemen aan de Paragames in Breda.