Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Senioren

Prima prestatie H1, en H2 mag op voor het NK!

Nieuws afbeelding 31-1-2019
Heren 1

Afgelopen zondag heeft Push Heren 1 met verve gestreden om het Zuid Nederlands Kampioenschap in Eindhoven. Onze hoofdmacht kwam uit tegen Venlo H1, een wedstrijd, die tot en met het allerlaatste moment spannend bleef. Beide teams waren vooral in het begin erg aftastend, waarin Venlo het betere van het spel had en een aantal keren met strakke dieptepasses wist door te dringen tot de Bredase doelman. Het was met name aan het sterke optreden van de Bredase goalie te danken dat de brilstand lange tijd op de borden stond, maar uiteindelijk opende Venlo toch de score en wist tot halverwege de tweede helft het verschil met Push op 2 doelpunten te houden. Bij een stand van 4-2 in het voordeel van Venlo herpakten de mannen van coach Stefan Duyf zich en wisten met prachtige combinaties de spanning in de wedstrijd terug te brengen tot 4-4. Met nog slechts enkele minuten te spelen wilden beide teams voorkomen tegen het fatale tegendoelpunt aan te lopen, maar wist Venlo in de allerlaatste minuut toch met een magistrale tip-in, na een strakke dieptepass van eigen helft, de zege naar zich toe te trekken. De resterende tijd was voor Push te weinig om nog iets uit te kunnen halen, waardoor Venlo zich in de finale mocht meten met Tilburg, terwijl Push om de 3e plaats aan mocht treden tegen Weert. Deze wedstrijd wisten ze snel naar zich toe te trekken en aan het eind van de eerste helft stond het al 6-2 voor Push. In de tweede helft werd het toch nog spannend, door slordig uitverdedigen van Push, maar werd de zege door onze mannen toch over de streep getrokken: eindstand 6-5.

Complimenten voor deze jonge ploeg, die na een sterke zaalcompetitie toch hebben gezorgd voor een prachtige afsluiting. Op naar het tweede deel van de veldcompetitie!

Heren 2

En we zijn er nog niet met onze toppers, nu kunnen we ook nog melden dat Heren 2 ongeslagen kampioen is geworden in de reserveklasse seniorenteams. Dit betekent dat zij aanstaande zondag, 3 februari, uit mogen komen op het Nederlands Kampioenschap voor reserveteams, dat gespeeld wordt in het Topsportcentrum te Rotterdam (Van Zandvlietplein 20). Push Heren 2 speelt dan om 11.45 uur tegen Kampong H2 en om 13.15 tegen Hudito. Ook dit belooft weer een spannende strijd te worden en daarom is alle steun welkom!!

Weet je toch nog niet wat te doen, aanstaand weekend? Hele weekend vinden alle finales plaats voor het Nederlands kampioenschap zaalhockey in het Topsportcentrum in Rotterdam, zowel junioren als senioren.

Heren 1 eindigt op een eervolle derde plaats op het Zuid Nederlands Kampioenschap in Eindhoven!