Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Become a part of history!

Nieuws afbeelding 14-3-2019
WORD JIJ ONDERDEEL VAN  ONZE CLUBGESCHIEDENIS?

De talenten van Push hebben heel wat successen behaald. Dat talent siert onze club. Ieder jaar doen onze junioren mee om de hoogst haalbare prijzen. Dit seizoen spelen ALLE 1e teams uit A en B mee in de landelijke competitie. Met dit talent en een beetje geluk gaat Push dan ook opnieuw geschiedenis schrijven. En zien we binnenkort opnieuw een Push talent debuteren in Oranje! Wil je meedelen in de trots en het succes van hockeytalent van Push? Word dan ook sponsor. 

Steun onze teams op alle niveaus
Mede dankzij onze sponsoren spelen Dames 1 en Heren 1 dit seizoen Promotieklasse. Het ultiem doel? Een plaats in de Hoofdklasse. Ook de toplijnen van de A- en B- jeugd krijgen de steun van een aantal specifieke topsponsoren. En ook de toppers uit de breedtelijn en de aangepaste sporten worden niet vergeten. Iedereen profiteert van de faciliteiten die we kunnen bieden. Dankzij onze sponsoren. Zoals de Push Business Club. Samen met alle andere sponsoren maken ze de clubgeschiedenis van ons Push, van jouw Push mogelijk. 

Meld je aan of vraag naar de mogelijkheden
Word dus sponsor, groot of klein. Komende zaterdag 16 maart kun je bij het promoteam van Become a part of History je interesse voor de PBC* of sponsoring in het algemeen opgeven. Je herkent ze aan een groen vest.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke hockey groet, 
Push SponsorCie en Push Business Club

* speciaal aanbod voor nieuwe PBC-leden