Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Para-Hockey

G-Hockeyers zoeken versterking!

Nieuws afbeelding 5-7-2019
(Foto: www.hockey.nl)

Ken jij misschien die nieuwe speler voor het G-team van Push?

Push kent al vijf jaar een G-team, een groep enthousiaste meiden en jongens met een verstandelijke beperking, die samen hockeyen en plezier hebben.

Alleen: het team zoekt nieuwe leden! Zoeken jullie mee? 

Fanatiek, enthousiast, sportief en trots op de groen/blauwe clubkleuren, net als iedere andere hockeyer bij Push, maken ook de jongens en meiden van het G-team veel plezier. Ook zij juichen samen om een doelpunt, moedigen elkaar aan om de bal naar voren te spelen en jagen achter de bal aan als de tegenstander net wat harder loopt. 

Ze trainen iedere week en spelen 9 wedstrijden per seizoen, met zestallen in een eigen competitie. Kom je Sander, Maaren, Jasper, Daniëlle, Lotte, Marit en Daniël de volgende keer aanmoedigen als zij thuis spelen?

Naast ieders aanmoediging, kan het G-team ook nieuwe leden gebruiken. Dus als je kinderen met een verstandelijke beperking kent die het heel leuk zouden vinden om te komen hockeyen, horen we dat graag. Dan kunnen ze een keer lekker mee komen trainen. Juist omdat de groep niet zo groot is, is een training al snel veilig en overzichtelijk. 

Bij de G-hockey gaan we uit van de gewone regels, technieken en tactieken. De nadruk ligt op samen plezier hebben en jezelf ontwikkelen. Niet alleen als hockeyer, maar ook als mens. Het team doet mee aan toernooien en gaat met enige regelmaat samen op stap buiten het veld. Daarnaast zet de club zich in om de spelers onderdeel te laten zijn van het gewone clubleven op Push. Dat hoort erbij, net zoals leren winnen en verliezen erbij hoort.

Dus ken je iemand die het eigenlijk wel leuk zou vinden om te gaan hockeyen, maar voor wie een gewoon team te ingewikkeld is? Nodig hem of haar dan uit om contact met ons te zoeken. Dat kan heel eenvoudig met een berichtje aan [email protected] Eerst meer weten? Kijk op Push g-hockey 

Tot ziens op het veld en vergeet niet ook het G-team de volgende keer aan te moedigen!