Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Sponsor in de spotlights: Rijppaert & Peeters Advocaten

Nieuws afbeelding 19-9-2019
(Foto: Rijppaert & Peeters)

Ook dit seizoen zijn er ontwikkelingen op sponsorgebied. Ditmaal zijn we enorm blij om Rijppaert & Peeters Advocaten te mogen voorstellen.

Onlangs bevestigden we de voortzetting en uitbreiding van onze samenwerking met de bekende ferme handdruk, onder het genot van een goede kop koffie van "De Zaak Breda’.

Floris Wubbena: "Bij Rijppaert & Peeters Advocaten werken wij nauw samen met onze cliënten om tot realistische en praktische oplossingen te komen voor juridische vraagstukken. Net als Push bundelen we daarin graag onze krachten. In ons geval met name op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht en vastgoedrecht. Op een praktische manier en zonder ingewikkeld te doen.

We doen dat op een voor iedere cliënt passende manier. Rijppaert & Peeters Advocaten heeft daartoe drie labels: Rijppaert & Peeters Advocaten, De Zaak Breda en Buro Letselschade.

Ook als lid van Push kunt u zo op diverse manieren van onze dienstverlening gebruik maken. Zoals Push dat als vereniging ook doet. We zijn er immers trots op ons vanaf dit seizoen ‘Legal Partner’ van Push te mogen noemen.”