Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Bezoek PBC aan KMA en Foodhall Breda

Nieuws afbeelding 18-2-2020
Donderdag 13 februari hebben 60 leden van Push Business Club een bezoek gebracht aan het Kasteel van Breda, beter bekend als de KMA, en de Foodhall Breda.

Onder begeleiding van 2 enthousiaste gidsen kregen de leden een rondleiding over het terrein van de KMA. De binnenplaats van het kasteel werd bezocht maar ook de onderaardse gang op het terrein en de Duiventoren, één van de torens van het Spanjaardsgat. 

Het ontvangst van deze activiteit en het diner vond plaats in de Foodhall Breda. Het bijzondere aan deze locatie is dat je hier 14 wereldkeukens onder één dak aan treft, dit gaf onze leden de mogelijkheid om een grote variatie aan gerechten uit verschillende windstreken te proberen.

Het eten smaakte, er werd geproost en er zijn mooie gesprekken gevoerd.. Kortom, deze activiteit was weer een succes, op naar de volgende!

Wil je meer weten over de Push Business Club? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en dan nemen wij contact met je op.


Meer foto's zijn te vinden op de Facebookpagina van BHV Push.