Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Evenementen

Volvo Breda Cup 28 augustus!

Nieuws afbeelding 24-8-2021
Het is bijna zover, de negende editie van de Volvo Breda Cup, zaterdag 28 augustus , en dit jaar is dat op de velden van Zwart-Wit.

Gelukkig zijn toeschouwers bij sportwedstrijden nu weer toegestaan (let wel op de anderhalve meter afstand!) en we nodigen alle Bredase hockeyliefhebbers dan ook van harte uit om te komen kijken naar de toppers van de eerste dames en heren teams van Breda, Push en Zwart-Wit!

De hoofdsponsor van de Volvo Breda Cup is Bluekens Volvo. Het evenement komt verder tot stand met medewerking van Tulp Keukens, Plaisir du Vin, Nooren, Unilever, Hulsbosch en ABN Amro.

Om 10 uur wordt het evenement officieel geopend waarna vanaf 10.30 de wedstrijden zullen aanvangen. Rond 16 uur zal de prijsuitreiking zijn, gevold door een gezellige borrel en BBQ. Voor de latere uurtjes na afsluiting van het evenement is Boerke Verschuren graag uw gastheer.