Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Evenementen

Zaterdag 2 april, ABN AMRO Para-hockey clinic @Push

Nieuws afbeelding 29-3-2022 DE SUPER G-HOCKEYCLINIC
Een anderhalf uur durend hockeyfeest voor alle G-hockey NIVEAU'S
We vinden het belangrijk dat iedereen een top clinic heeft. Om iedereen op zijn/haar niveau te laten trainen hebben onderscheid gemaakt tussen 2 niveaus, de diamond & gold groep.

DIAMOND
Para hockeyers voor wie meedoen belangrijker is dan winnen. Die genieten van het plezier op het veld, de spelletjes, de begeleiding en van elkaar. Zij willen bovenal een hele leuke gezellige clinic hebben. Nog niet hockeyende para vrienden zijn ook van harte welkom, ook zij kunnen zich opgeven.

GOLD
Para hockeyers die zichzelf iedere keer willen verbeteren, leren en open staan voor feedback. Die dromen van Oranje en zich hiervoor inzetten. Ook zij staan met alle plezier op het veld. Zij proberen in een positieve sfeer beter te proberen door trainingsvormen waarbij hun vaardigheden worden uitgedaagd.ckeyers. Aangeboden door ABN-AMRO. Onder leiding van Bovelander trainers en begeleiders van de club zorgen we voor een waanzinnige en leerzame clinic. Tijdens deze gratis clinic leer of verbeter je hockeytechnieken. Ook zullen er fun-materialen aanwezig zijn zoals een ABN-AMRO sprintmeter of slagmeter en kan de ABN AMRO opblaasarena niet ontbreken.