Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Junioren

Ouders kunnen zich weer aanmelden voor bardiensten

16-2-2024

Beste ouders,

 

We zijn begin van het seizoen gestart met het vragen om jezelf vrijwillig in te delen voor een bardienst op de zaterdag. Wat ontzettend gaaf om te zien dat velen van jullie hier gehoor aan hebben gegeven! We hebben veel leuke en enthousiaste ouders aan het werk gezien achter de bar! Super tof! Alleen door vrijwilligers kunnen we de vereniging draaiend houden, dus dank hiervoor!

 

Voor het tweede deel van het seizoen, dus vanaf de eerste officiële speelronde op zaterdag 2 maart, zullen we zorgen dat de diensten weer in de app staan. We vragen jullie als ouders jezelf voor in ieder geval 1 dienst per seizoen in te plannen, meer mag natuurlijk altijd!

 

Hieronder nog eens de instructie hoe je gemakkelijk je dienst kan inplannen:

We hebben in de Push App een tabje "Plan uw dienst" toegevoegd. Daar kun je nu zélf dag en tijd kiezen voor een bardienst. We leggen kort uit hoe het werkt:

Ga naar de Push App (je weet wel, die met dat Push logo) en open die. Rechtsonder staan drie puntjes met daaronder "Meer”. Klik daarop en in het menu dat dan opent, zie je op de de optie "Plan uw dienst”. Als je die optie opent, zie je op welke datum en tijd we mensen zoeken voor de bardienst. Open vervolgens de dag waarop je kunt, kies de ‘shift’ waarop je "Barmedewerker” wil zijn en klik op "Plan mij in”. Makkelijker kan het niet, toch?

We zien jullie enthousiaste aanmeldingen graag tegemoet!

Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, laat het gerust weten via[email protected]of[email protected].

Alvast veel plezier achter de bar!

 

Met sportieve groet vanuit het bestuur,

Casper, Dolf, Ingrid, Gerrit en Wikke

#proudtobepush

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws