Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Evenementen

Uitnodiging voor vrijwilligersborrel van onze hockeyvereniging op zaterdag 15 juni

19-5-2024
Beste coaches, managers, scheidsrechters, commissieleden, bestuursleden, vrijwilligers en geïnteresseerden,

We nodigen jullie van harte uit voor de vrijwilligersborrel van onze hockeyvereniging op zaterdag 15 juni 2024! Vanaf 14:30 uur heten we jullie welkom in en om ons clubhuis voor een gezellige en mogelijk inspirerende middag, die duurt tot 17:00 uur (of zoveel langer als nodig).

Deze borrel is een mooi moment om jullie, onze toegewijde vrijwilligers, te bedanken voor jullie inzet en betrokkenheid. Dankzij jullie enthousiasme en harde werk kunnen maar liefst 2.000 hockeyers (en 500 padellers) sporten, elkaar ontmoeten en nieuwe vrienden maken. Jullie zijn het kloppend hart van onze club, en dat waarderen we enorm. De waarde van jullie inzet is simpelweg onschatbaar.

Ben je nog geen vrijwilliger, maar ben je wel geïnteresseerd om iets voor onze mooie club te gaan doen? Ook dan ben je van harte welkom op deze vrijwilligersborrel! Tijdens de borrel kun je in een ontspannen sfeer kennismaken met onze vrijwilligers en horen wat het voor hen betekent om zich in te zetten voor de club. Laat je inspireren door hun verhalen en ontdek hoe jij een waardevolle bijdrage kunt leveren aan onze hockeyfamilie.

We hopen jullie allemaal te zien op 15 juni om samen te proosten op  alweer een mooi seizoen en de toekomst van onze vereniging!

Met sportieve groet en namens de vereniging,

Casper Hengst
Voorzitter
BHV Push

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws