Over BHV Push
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

Over BHV Push

De Bredase Hockey Vereniging Push is een hockeyvereniging met ruim 2.500 leden. De vereniging is opgericht in 1934 en biedt jong en oud de gelegenheid tot het spelen van tophockey, breedtehockey, LG-hockey en G-hockey.

Het hockeycomplex van Push telt 7 velden, waarvan 2 watervelden, 1 semi-waterveld en 4 zandvelden en daarbij nog 2 mini-velden. Centraal gelegen op het terrein staat het clubhuis van Push.

Tenue
Push speelt in een groen-blauw tenue, bestaande uit een donkerblauwe rok of broek, groen shirt met donkerblauwe banen met witte zijpanden en groen-witte kousen met donkerblauwe band. Het Push-tenue is verkrijgbaar bij hockeyspeciaalzaak Hockey Republic, gevestigd aan de Raadhuisstraat 10 in Breda. Kijk voor meer informatie op https://www.hockeyrepublic.com/nl/.

Jaarlijks biedt Push aan het begin van het seizoen de mogelijkheid om tweedehands sportkleding aan te schaffen. Op de website van Push zal worden aangekondigd waar en wanneer deze kledingbeurs plaatsvindt.

Deze website biedt alle benodigde informatie met betrekking tot BHV Push. Mocht u toch nog vragen hebben over onze hockeyvereniging, dan kunt u contact opnemen met de Verenigingsmanager