Over BHV Push
Images_Header1.png Images_Header10.png Images_Header11.png Images_Header12.png Images_Header13.png Images_Header14.png Images_Header15.png Images_Header16.png Images_Header17.png Images_Header19.png Images_Header20.png Images_Header21.png Images_Header22.png Images_Header23.png Images_Header24.png Images_Header25.png Images_Header26.png Images_Header27.png Images_Header31.png Images_Header34.png Images_Header35.png Images_Header36.png Images_Header4.png Images_Header6.png
 

Over BHV Push

De Bredase Hockey Vereniging Push is een hockeyvereniging met ruim 2.500 leden. De vereniging is opgericht in 1934 en biedt jong en oud de gelegenheid tot het spelen van tophockey, breedtehockey, LG-hockey en G-hockey.

Het hockeycomplex van Push telt 7 velden, waarvan 2 watervelden, 1 semi-waterveld en 4 zandvelden en daarbij nog 2 mini-velden. Centraal gelegen op het terrein staat het clubhuis van Push.

Tenue
Push speelt in een groen-blauw tenue, bestaande uit een donkerblauwe rok of broek, groen shirt met donkerblauwe banen met witte zijpanden en groen-witte kousen met donkerblauwe band. Het Push-tenue is verkrijgbaar bij hockeyspeciaalzaak Hockey Republic, gevestigd aan de Raadhuisstraat 10 in Breda. Kijk voor meer informatie op https://www.hockeyrepublic.com/nl/.

Jaarlijks biedt Push aan het begin van het seizoen de mogelijkheid om tweedehands sportkleding aan te schaffen. Op de website van Push zal worden aangekondigd waar en wanneer deze kledingbeurs plaatsvindt.

Deze website biedt alle benodigde informatie met betrekking tot BHV Push. Mocht u toch nog vragen hebben over onze hockeyvereniging, dan kunt u contact opnemen met de Verenigingsmanager