Open trainingen en proeftrainingen
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

Open trainingen en proeftrainingen

Open trainingen (breedtehockey, 5 en 6 jaar)
Ieder voorjaar organiseert BHV Push de Open Trainingsdagen. Deze trainingsdagen zijn voor basisschoolleerlingen van 5 en 6 jaar.
Meer informatie vindt u op www.push.nl/opentraining, of kies voor Open Trainingen in het uitklapmenu onder Breedtehockey.

Proeftrainingen (tophockey, vanaf D-jeugd)
Push biedt ambitieuze hockey Junioren Jongens de mogelijkheid om aan een proeftraining deel te nemen. Denk je hiervoor in aanmerking te komen? Neem dan contact op met Push Tophockey.

Als na de proeftrainingen blijkt dat je geschikt bent voor een Topteam, dan krijg je het advies om lid te worden van Push. Daarbij zal de huidige vereniging door Push op de hoogte worden gebracht van de ledenwijziging. Pas nadat je officieel lid bent van BHV Push, word je in een selectie opgenomen.

Push is zeer terughoudend als het gaat om het vragen van spelers van andere hockeyverenigingen. Criterium dat wordt gehanteerd voor het meetrainen bij Push, is dat je een reƫle kans maakt op een basisplaats (eerste 8) van een 1-lijn team. Externe spelers die bij hun eigen vereniging op de reservebank bij een 1-lijn team zitten of in een 2-lijn team spelen, komen niet in aanmerking om bij Push mee te trainen.

Neem voor meer informatie of vragen contact op met Push Tophockey.