Open trainingen en proeftrainingen
Images_Header1.png Images_Header10.png Images_Header11.png Images_Header12.png Images_Header13.png Images_Header14.png Images_Header15.png Images_Header16.png Images_Header17.png Images_Header19.png Images_Header20.png Images_Header21.png Images_Header22.png Images_Header23.png Images_Header24.png Images_Header25.png Images_Header26.png Images_Header27.png Images_Header31.png Images_Header34.png Images_Header35.png Images_Header36.png Images_Header4.png Images_Header6.png
 

Open trainingen en proeftrainingen

Open trainingen (breedtehockey, 5 en 6 jaar)
Ieder voorjaar organiseert BHV Push de Open Trainingsdagen. Deze trainingsdagen zijn voor basisschoolleerlingen van 5 en 6 jaar.
Meer informatie vindt u op www.push.nl/opentraining, of kies voor Open Trainingen in het uitklapmenu onder Breedtehockey.

Proeftrainingen (tophockey, vanaf D-jeugd)
Push biedt ambitieuze hockey Junioren Jongens de mogelijkheid om aan een proeftraining deel te nemen. Denk je hiervoor in aanmerking te komen? Neem dan contact op met Push Tophockey.

Als na de proeftrainingen blijkt dat je geschikt bent voor een Topteam, dan krijg je het advies om lid te worden van Push. Daarbij zal de huidige vereniging door Push op de hoogte worden gebracht van de ledenwijziging. Pas nadat je officieel lid bent van BHV Push, word je in een selectie opgenomen.

Push is zeer terughoudend als het gaat om het vragen van spelers van andere hockeyverenigingen. Criterium dat wordt gehanteerd voor het meetrainen bij Push, is dat je een reële kans maakt op een basisplaats (eerste 8) van een 1-lijn team. Externe spelers die bij hun eigen vereniging op de reservebank bij een 1-lijn team zitten of in een 2-lijn team spelen, komen niet in aanmerking om bij Push mee te trainen.

Neem voor meer informatie of vragen contact op met Push Tophockey.