backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

Uitlevering materialen 2020-2021

Nieuws Nieuws afbeelding

11-8Beste leden,
gelieve in de bijlage (klik - PDF) de informatie voor het neiuwe seizoen te vinden voor het uitleveren van de (keepers) uitrustingen en andere materialen.
Met vriendelijke groeten,
De Materiaalcommissie


Lees verder

Push Gebitsbeschermerhapdag

Nieuws Nieuws afbeelding

30-7BHV Push stelt u, samen met SPTL en tandarts Maarten Jansen, weer in de gelegenheid om een proffessionele gebitsbeschermer aan te laten meten op vrijdag 28 augustus, 17:30-20:30 in het clubhuis. de KNHB heeft in 2015 het dragen van een gebitsbeschermer in het veld verplicht gesteld. 
In de bijlage kunt u meer informatie vinden.

Lees verder

NIEUW: Sevens Hockey voor regio Breda-Tilburg!

Nieuws Nieuws afbeelding

20-7 Hallo (oud-)leden en andere geïnteresseerden!
Misschien heb je er al wel eens van gehoord: Sevens. Een dynamische hockeyvorm waarbij je, zoals de naam al aangeeft, speelt met zeven tegen zeven. Met je team speel je op één avond twee wedstrijden (drieluik) van elk 25 minuten. Er wordt gespeeld op een half veld en zonder keeper en scheidsrechters. 
Vanaf ko

Lees verder

Code oranje ivm hitte

Nieuws Nieuws afbeelding

11-8 In verband met de door het KNMI reeds afgekondigde code oranje voor vandaag in Noord Brabant, komen vandaag alle eventueel georganiseerde trainingen en wedstrijden tussen 10.00 en 19.00 uur te vervallen.
Ook voor de komende dagen geldt dat bij code oranje wedstrijden en trainingen tusse

Lees verder

We mogen weer de wei in! Maar...

Nieuws Nieuws afbeelding

3-7Beste leden en bezoekers van BHV Push,
zoals jullie weten, is het weer toegestaan voor zowel de jeugd als de senioren om wedstrijden te spelen. De eerste oefenwedstrijden zijn intussen gespeeld!
Voor senioren gelden nog beperkingen (afstand houden). Ook het clubhuis is weer ope

Lees verder