Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

Stefan Duyf vertrekt bij Push Heren 1

Nieuws afbeelding 23-1-2020
Per einde van het lopende seizoen vertrekt Stefan Duyf bij Push Heren 1.

Het bestuur en de commissie Tophockey van BHV Push hebben in samenspraak met Stefan Duyf besloten de samenwerking na dit seizoen te beëindigen. Stefan heeft aangegeven zijn carrière als hoofdcoach binnen de hockeywereld bij een andere club te gaan voortzetten.

Stefan heeft in totaal 13 jaar actief in, en langs het veld, onderdeel uitgemaakt van de tophockeyafdeling van Push. Na 7 jaar als dragende speler met een meer dan uitstekende strafcorner, is hij eerst assistent-trainer geworden, en is vervolgens de afgelopen 4 seizoenen hoofdcoach van Heren 1 geweest.

Daarnaast heeft Stefan binnen de jeugdopleiding als trainer de MA/B1 en JA/B1 onder zijn hoede gehad. Daar heeft hij ook de basis gelegd voor de doorstroming van de eigen jeugd van Push.

Met recht is Push veel dank verschuldigd aan de visie, de inzet en kunde waarmee Stefan in de afgelopen jaren ook als echte clubman heeft bijgedragen aan de invulling en ontwikkeling van tophockey binnen Push. De club wenst hem dan ook veel succes in de volgende stap in zijn carrière.

De komende tijd zal bekend worden wie er vanaf seizoen 2020-2021 als hoofdcoach aan Push Heren 1 zal zijn verbonden. Tevens wordt de begeleidingsstaf in overleg met de nieuwe hoofdcoach verder ingevuld.

Bestuur BHV Push