Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

Lintjesregen bij BHV Push

Nieuws afbeelding 25-4-2020
Ook dit jaar heeft het de Koning behaagd een aantal landgenoten te onderscheiden.

Onder die medelanders die vandaag deel uitmaken van de ontvangers van die lintjesregen, bevinden zich twee markante en zeer gewaardeerde leden van Push. 
Vandaag (24-4) feliciteren we René Mathyi en Herman Kruis met hun benoeming tot Lid respectievelijk Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Zowel René als Herman hebben een grote bijdrage gehad in het groot maken van Push. Vele hoogtepunten en ontwikkelingen van en binnen Push werden ‘in hun tijd’ gerealiseerd en de waardering voor die inzet is dan ook terecht vertaald in een lintje!
René is inmiddels 55 jaar lid van Push en heeft zich met name als voorzitter gedurende maar liefst 15 jaar enorm ingezet voor de club, in een tijd waarin het huidige Push Park werd betrokken, de eerste kunstgrasvelden werden aangelegd en ook een paar mooie sportieve hoogtepunten werden gerealiseerd. Tevens stond hij aan de wieg van de Push Business Club.

Herman is vooral op en langs het hockeyveld van grote waarde geweest voor Push. Na een succesvolle carrière als speler van Push, werden aan zijn hand als hoofdcoach een aantal promoties bereikt en begeleidde hij zowel Dames 1 als Heren 1 naar de Hoofdklasse.
 
Met recht twee écht Push-mannen die hun koninklijke onderscheiding zeker verdienen.

Gefeliciteerd René en Herman!

Namens bestuur en leden van BHV Push.
Menno Woldhuis
Voorzitter (a.i.)

#proudtobepush