Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Voorlopige teamindelingen

Nieuws afbeelding 14-6-2020
Teamindeling 2020-2021 (Jongste) Jeugd

De teamindeling voor het seizoen 2020-2021 is gereed!

Deze kun je vinden door in te loggen via MijnPush. Dit moet achter de besloten deel van de website vanwege de AVG-voorschriften. Na inloggen, ga naar "Club" - " Documenten" om de indelingen in te zien. Let op: de toegang tot de indelingen is alleen mogelijk via de website, en NIET via de mobiele app.

Als je geen inloggevens meer hebt, kun je in dit document terugvinden wat je moet doen om die terug te vinden of opnieuw in te stellen.

Mocht je naar aanleiding van deze teamindeling vragen hebben, dan kun je daarvoor terecht bij de inloopavonden, die hiervoor georganiseerd gaan worden. Daarvoor is het noodzakelijk dat je een verzoek hiervoor middels een email vóór 19 juni aanstaande kenbaar maakt. 

Voor de jongste jeugd kan de mail gestuurd worden naar Tjepke Klis, voorzitter van de jongste jeugdcommissie ([email protected]).
Voor de jeugd (A-D lijn) kan dit bij Teun van Deijck, de voorzitter van de jeugdcommissie ([email protected]). 

De ‘inloopavonden’ zijn bedoeld voor bezwaren die echt moverend van aard zijn en dus bijvoorbeeld niet vanwege het niet plaatsen bij een of meer opgegeven voorkeursnamen van spelers van het wensenformulier. De exacte datum/tijd als ook de vorm (fysiek/online) van deze avonden wordt naar de betrokkenen gecommuniceerd.

Vanuit de lijncoördinatoren hebben enkele coördinatoren de voorkeur voor een online afstemming vanwege risicomijding op Corona besmetting. Dat respecteren we als bestuur. Indien u zelf liever een online gesprek heeft, geeft u dit dan aan indien u de email verstuurt.

Ten aanzien van de indeling van de jeugdteams wordt verwezen naar de procedure ‘teamindelingen breedtelijn Push’, zoals te vinden op de website bij Reglementen en downloads.

De definitieve indeling wordt uiterlijk zondag 5 juli gepubliceerd.

Frank Oomen
Bestuurslid hockey Push