Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

COVID-19 maatregelen per dinsdag 29 september 18.00 uur

Nieuws afbeelding 29-9-2020
De maatregelen die gisteren door de overheid zijn afgekondigd en gelden per dinsdag 29 september vanaf 18.00 uur, zijn ook van invloed op de (hockey)sport. Dus ook voor Push!

Hockeyen blijft mogelijk, maar publiek is op geen enkele locatie toegestaan en helaas moet ook de horecavoorziening op PushPark dicht. De KNHB en NOC*NSF werken nu hard aan handvatten om sportverenigingen te helpen de maatregelen na te kunnen leven. 

De komende dagen volgt dan ook meer informatie.

We kunnen u wel al het volgende melden:

Horeca
Vanaf vanavond 29-9, 18.00 uur, is de horeca ook op Push gesloten. De toiletten zijn wel toegankelijk.

Toeschouwers
Toeschouwers zijn voorlopig niet toegestaan. Onderstaande punten geven nadere richting aan de maatregel:

Ouders mogen niet meer naar de trainingen en wedstrijden van hun kind(eren) komen kijken.
Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Zorg er wel voor dat je het aantal rijouders beperkt tot dat wat je nodig hebt om naar de wedstrijd te komen!
Bij thuiswedstrijden of trainingen van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken. Voor de Jongste Jeugd wordt aan specifieke afspraken gewerkt rond afzetten en ophalen. Nadere informatie volgt!
Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten na de wedstrijd/training zo snel mogelijk PushPark weer verlaten.

Overige maatregelen
Naast bovenstaande, gelden alle andere bestaande regels ook nog steeds. Werk dus mee aan alle andere maatregelen die we juist afgelopen week hebben doorgevoerd, zoals de looplijnen en de in- en uitgang van PushPark! 

Alleen op die manier kunnen we in elk geval met elkaar blijven hockeyen, al is dat dan voorlopig zonder publiek.

Voor meer informatie verwijzen we naar:
www.rijksoverheid.nl (geldende maatregelen vanuit de centrale overheid)
www.rivm.nl (informatie over het Coronavirus en Covid19)
www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie  (landelijke maatregelen hockey en adviezen van de KNHB)

HOUD DE WEBSITE IN DE GATEN VOOR UPDATES!

Bestuur BHV Push