Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

Overleden: Theo Luijckx

Nieuws afbeelding 27-10-2020
We hebben het droevige bericht gekregen dat Theo Luijckx op 24 oktober jl op 85- jarige leeftijd is overleden. Theo was een ex-marineman en was er enorm trots op als officier bij de Koninklijke Marine gediend te hebben. Ruim 20 jaar is hij daarna nog actief betrokken geweest bij de vereniging van oud-marine-officieren. In Rotterdam is hij tot zijn pensioen directeur geweest van een middelbare school, waar zijn grote interesse in educatie en zijn leidinggevende vakmanschap zeer werden gewaardeerd.

Theo was 43 jaar lid van onze vereniging. De laatste jaren als niet spelend lid, maar daarvoor was hij aanvoerder en keeper in Veteranen L.

Hij kwam graag naar zijn dochters Annemargreet en Maaike kijken die nu nog spelen in Dames B en Dames A. Ook naar dochter Eefje, toen ze nog speelde in de jeugdteams.

Theo heeft zich jarenlang ingezet voor onze club, daar zijn we ontzettend dankbaar voor en hebben mooie herinneringen aan hem. Als voorzitter van het jeugdbestuur was hij lid van het hoofdbestuur van Push in de jaren 80.

Als vaste scheidsrechter konden de Donderdag Dames iedere week op hem rekenen. Ook in de weekenden konden we Theo indelen als scheidsrechter. In 1996 werd hij benoemd tot lid van verdienste en kreeg hij het welverdiende speldje.

De laatste jaren misten we Theo al op de Algemene Ledenvergaderingen, het was namelijk traditie dat hij bij de rondvraag het laatste woord kreeg. Hierin bedankte hij het bestuur en alle vrijwilligers voor alle inspanningen van het afgelopen seizoen.

We missen in Theo een echte Push-man, en we willen Mieke, de kinderen en kleinkinderen ontzettend veel sterkte wensen bij dit enorme verlies.

Bestuur BHV Push