Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

In Memoriam Ad Lodewijk

Nieuws afbeelding 16-6-2021
Beste (ouders/begeleiders van) leden van Push,

Ons bereikte het droevige bericht dat Ad Lodewijk, vader van oud-lid Mathé en Emmie, speelster van het huidige DDB team en opa van onze jeugdspelers Fleur, Guusje en Sep, op 8 Juni is overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Ad was jaren lid van onze vereniging en heeft ontzettend veel voor onze club betekend. Zo was hij mede-oprichter van de Push Business Club en jarenlang voorzitter van Stichting Push de Heerbaan. In 1999 werd hij benoemd tot vice voorzitter van het bestuur van BHV Push en in 2015 kreeg hij zijn welverdiende speld 'Lid van Verdienste'.

Ad was een warme, belangstellende en sympathieke man en wij zijn hem zeer dankbaar voor al zijn inzet voor Push. We zijn blij dat we hem gekend hebben.

Onze gedachten gaan uit naar Lia, kinderen, kleinkinderen en naaste vrienden en wensen hen veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur BHV Push
Berith, Casper, Dolf, Frank, Menno, Wikke en Nicky