Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

In Memoriam A. Hoebink

Nieuws afbeelding 3-11-2021

Met verslagenheid hebben wij vernomen dat een actief lid van onze vereniging, keepster bij Dames 3, onverwacht is overleden nadat ze eerder onwel is geworden. Aafra stond volop in het leven en is zo plotseling weggevallen. Al in de jeugd was zij lid bij Push en na en paar jaar afwezigheid weer bij ons teruggekeerd. Wij wensen haar familie en vrienden, haar teamgenoten en iedereen die haar kende sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Bestuur BHV Push


Nog nooit zo hard verloren….

Acht jaar geleden verliet je ons team en kwamen er andere mensen en activiteiten op je pad. Toch had je ons, sinds dit seizoen, weer gevonden. Het meisje van toen was uitgegroeid tot een gelukkige, open, enthousiaste, oprechte, betrouwbare vrouw. We waren er trots op dat een oud teamgenoot weer graag bij ons terug wilde komen en jij had meteen je plekje weer te pakken. We zijn daarom ook ontzettend verdrietig en vol ongeloof dat je ons nu weer verlaten hebt. Zo plotseling en nu voorgoed..

 

Aafra, het hockeyen met elkaar is dan wel gestopt, maar de herinnering van jou voorop in de strijd blijft in ons voortleven!

 

Push dames 3