Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

Push continueert samenwerking met Pim Houben én René Ossel

Nieuws afbeelding 9-2-2022

Ook in seizoen 2022-2023 staan zowel Pim Houben als René Ossel aan het roer van de vlaggenschepen van Push. Hiermee creëert Push continuïteit in de succesvolle aanpak van beide trainer/coaches.

 

Het bestuur en de commissie Tophockey van BHV Push hebben de ambitie uitgesproken om met Heren 1 en Dames 1 in de Promotieklasse te willen spelen. Hierbij blijft doorstroming vanuit de eigen jeugd een belangrijk uitgangspunt. De Tophockey Commissie heeft er alle vertrouwen in dat dit doel, zowel met Pim Houben voor de Dames als met René Ossel voor de Heren, kan worden behaald.

 

Beide hoofdcoaches hebben een lange staat van dienst als coach bij Push en weten dit seizoen hun teams op een uitstekende wijze te coachen. Op dit moment staan zowel Push Dames 1 als Heren 1 bovenaan in de Overgangsklasse. Deze goede uitgangspositie biedt zicht op directe promotie naar de Promotieklasse en geeft voor de club vertrouwen voor de nabije toekomst.

Met deze uitgangspunten is Push dan ook zeer verheugd dat zowel Pim Houben als Guus Philippart ons Dames 1, met de rest van hun begeleidingsteam, naar de promotieklasse willen loodsen. Bij Heren 1 zal René Ossel wederom ondersteund worden door Thijmen Schenk.

 

Hiermee geven beide coach-duo’s opnieuw invulling aan hun loyaliteit naar de club én aan hun persoonlijke ambities.


Klik hier voor het volledige persbericht