Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

Push zoekt jou!

Nieuws afbeelding 23-9-2022

De Bredase Hockey Vereniging Push is een hockeyvereniging met inmiddels ruim 2.500 leden. De vereniging biedt jong en oud de gelegenheid tot het spelen van verschillende varianten in hockey. Met zoveel leden zijn er ook veel vrijwilligers actief en noodzakelijk. 

Op dit moment zoeken wij:

Voorzitter en leden technische commissie dames
Jij bent de schakel tussen de teams en de vereniging, zorgt voor de uitvoering van het beleid en je houdt je bezig met het stimuleren en enthousiasmeren van de hockeysters.

Leden materiaalcommissie
Jij bent handig, vindt het leuk om kleine reparaties te doen, bent  sociaal vaardig en vindt het leuk om met verschillende mensen contact te hebben.

Gastvrouwen- en heren infobalie
Jij ontvangt en geeft informatie aan de teams en scheidsrechters. Je mag in een duo maximaal 4 keer per seizoen 3 uurtjes op een zaterdag de infobalie bemensen.

Communicatie
Jij bent een ster in PR en/of social media / en/of fotografie en/of websitebeheer en in ieder geval in communicatie.

Jongste Jeugd commissie
Je hebt een zoon of dochter die bij de jongste jeugd hockeyt en je wilt dat alles goed geregeld is. Dan kun jij een steentje bijdragen in de Jongste Jeugd Commissie.

Scheidsrechters / Spelbegeleiders
Jij vindt het leuk om wedstrijden te fluiten en/of onze junioren te begeleiden die op een zaterdag de wedstrijd van onze allerjongsten fluiten.

Wedstrijdsecretaris Jeugd en Jongste Jeugd
Jij plant de thuiswedstrijden van onze jeugd en/of jongste jeugd van onze kinderen.

Lijncoƶrdinatoren Jeugd en Jongste Jeugd
Jij bent de onmisbare schakel tussen de coaches, managers, trainers en de vereniging.

Bestuurslid en leden Sponsorcommisie
Jij hebt een commercieel oog voor kansen om samenwerking en sponsorships aan te gaan met interessante en geĆÆnteresseerde bedrijven die Push een warm hart toedragen.

Heb je interesse of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar [email protected]

 
Bijlage PUSHzoektwedstrijdsecretarissenJongsteJeugd(1).pdf

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws