Welkom bij BHV Push
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

Welkom bij BHV Push

De Bredase Hockey Vereniging Push is een hockeyvereniging met circa tweeduizend leden. De vereniging is opgericht in 1934 en biedt jong en oud de gelegenheid tot het spelen van tophockey, breedtehockey, LG-hockey, G-hockey en E-hockey. Speciaal voor de wat oudere liefhebbers is er de mogelijkheid tot deelname aan Walking Hockey.

Het hockeycomplex van Push telt 3 watervelden, 4 zandvelden en daarnaast nog een mini-veld. Centraal gelegen op het terrein staat het clubhuis van Push. De E-hockeyers van Push trainen en spelen hun thuiswedstrijden bij Jeugdland in Ulvenhout.

Via het menu hiernaast kunt u meer te weten komen over de geschiedenis van Push, de verschillende hockey-soorten die aangeboden worden, de organisatie, privacy, medische zaken, en hoe de vertrouwenscommissie werkt.