backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

In memoriam Ollie (Armand) Holster

Nieuws Nieuws afbeelding

18-4 Afgelopen weekend bereikte ons het bericht dat Ollie Holster geheel onverwachts is overleden in de leeftijd van 53 jaar.
 
Ollie was al geruime tijd lid van onze vereniging, evenals zijn vrouw  Miek  en voorheen zijn dochters Wietske en  Juultje . Een echte Push-familie dus!
 
Ollie zat in Heren C. Het feit dat hij zelf niet meer

Lees verder

Open Trainingen - nu aanmelden (5-9 jaar oud)

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

18-4 Push stelt je in de gelegenheid, geheel vrijblijvend, deel te nemen aan onze jaarlijkse open trainingsdag(en).  Geef je op vóór 10 mei met behulp van het inschrijfformulier .
Wil je extra informatie kan je contact opnemen met de voorzitter van de jongste jeugd commissie op [email protected] of Manon Adam, [email protected] .

Wij hopen

Lees verder

Uniek ‘treffen’ tussen 80-jarigen uit Engeland en Nederland bij Push!

Senioren Nieuws afbeelding

11-4 Op woensdag 24 april zal in Breda de allereerste officiële hockey-interland worden gespeeld tussen Nederland en Engeland waarbij de teams bestaan uit spelers van 80 jaar of ouder.
De wedstrijd staat onder auspiciën van de Engelse Hockeybond en de KNHB. De organisatie is in handen van de Nederlandse Hockey Club "De Zestigplussers”
De wedstrijd, start om 15.30 uur. P

Lees verder

Proud to be Push

Algemeen Nieuws afbeelding

18-4 Beste Push-leden, ouders en begeleiders,
Binnen het Bredase hockey is Push hét uithangbord van prestatiehockey. In combinatie met respect, gezelligheid en…plezier. Zowel in de toplijn als in de breedteteams, als bij de aangepast-hockeyers gaan we altijd voor het beste. Ieder

Lees verder

Fietsenstalling

Algemeen Nieuws afbeelding

17-4Beste leden en bezoekers,
we willen jullie erop wijzen dat het stallen van je fiets bij de ingang aan het parkeerterrein niet  is toegestaan. Het risico op beschadigingen aan auto's is te groot, en de ingang is ook al vrij krap zonder dat er fietsen staan die de boel nog eens ext

Lees verder

Trainingen lenteseizoen

Trainingen Nieuws afbeelding

22-3 Beste leden,
in verband met de vele feestdagen in het voorjaar, is dit een overzichtje mbt de trainingen voor de breedte teams en jongste jeugd:
• Goede vrijdag: 19 april – Geen trainingen • Meivakantie: 20 april tot en met 5 mei – Geen trainingen  

Lees verder

Kicks 'n Sticks Meikamp bij Push (4-12 jr)

Evenementen Nieuws afbeelding

22-3 BHV PUSH MEIKAMP 2019 MET KICKS N STICKS
Kicks n Sticks keert terug naar BHV Push met een waanzinnig meikamp!!!
Wat is kicks n sticks?
Kicks n sticks organiseert de leukste hockeykampen speciaal voor jou. Doordat je in de ochtend lekker aan het

Lees verder