Teams zoeken spelers
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

Teams zoeken spelers

Welkom op de pagina en wat leuk dat je op zoek bent naar een nieuw hockeyteam! Op deze pagina vind je alle seniorenteams die op zoek zijn naar nieuwe spelers. In de tabel hieronder vind je een korte samenvatting per team. Wil je meer informatie over het betreffende team? Scrol dan door naar onder. Heb je interesse in een team en wil je een keer meetrainen, neem dan gerust contact via de contactgegevens of via [email protected] of [email protected].

TEAM KLASSE OP ZOEK NAAR CONTACT
Heren 6 reserve vierde klasse
Nieuwe speler (bij voorkeur: verdediger en aanval), enige hockeyervaring is een pre.
[email protected]

Dames 13 vierde klasse Nieuwe speelsters met gezelligheid en hockeyervaring. heldenvanpush
@gmail.com
Dames 9 reserve 2de klasse
versterking voor ons team komend seizoen?
[email protected]
Dames 5 reserve 1e klasse 
versterking van nieuwe speelsters en een keepster
appje naar Sophie op 06-82124338
D30-1
hoofdklasse
aantal nieuwe speelsters en een keepster verwelkomen 
Inge Willems, 06-18513669
Dames 10 reserve 3e klasse op zoek naar nieuwe speelsters, met hockeyervaring
appje naar Kim op 06-18212055 
D30-1  reserve 1e klasse op zoek naar een gezellige speelster appje naar Mariël op 06-28178303 

Heren 6

Op zoek naar een leuk hockeyteam? Dan zit je goed bij ons! Heren 6 (reserve 4e klasse) kan wat extra spelers gebruiken! We zijn een diverse groep van 20 tot 45 jaar, waar iedereen welkom is. Enige hockeyervaring is een pre. We hechten waarde aan inzet op het veld, maar nog meer aan gezelligheid erbuiten. Na de wedstrijd gaan we graag de derde helft in en we organiseren om de zoveel tijd een teamuitje. Interesse? Stuur een mail naar [email protected] en kom een keer meetrainen!

Dames 13


Dames 9

Wij zijn op zoek naar versterking voor ons team komend seizoen????! Wij zijn een gezellig team dat graag wil winnen en onszelf daar ook voor beloond! Sinds vorig jaar spelen we in de reserve 2de klasse en daar willen we graag blijven! We trainen elke woensdagavond van 20:00 - 21:30 uur én hebben een vaste trainer??.

Ook buiten de trainingen en de wedstrijden zien we elkaar voor gezellige uitjes (lunch, borrel, carnaval, Pro League wedstrijd, etc.) en het teamweekend??.

Ben jij of ken jij die sprintende spits, slimme spelverdeler en/of venijnige verdediger? Kom dan eens kennismaken??! Stuur een mailtje naar: [email protected]

#jointheteam#teammember#hockey#bhvpush#seeyounextseason@bhvpush

Team D9, 2e klasse, nieuwe speelsters en hockeyervaring is een pre.


 Dames 5

 

 

 

Wij zijn Push dames 5 en we zoeken versterking in de vorm van nieuwe speelsters en een keepster! We spelen reserve 1e klasse en zitten in de middenmoot van onze poule. We hebben training op de woensdagavond en vanaf volgend seizoen een vaste trainer. Qua leeftijd zijn we ongeveer tussen de 22 en 30 jaar oud. Bij ons kun je terecht voor lekker fanatiek hockeyen, maar zeker ook voor gezelligheid na de wedstrijd en tijdens teamuitjes ??Wij zoeken meiden voor iedere linie, dus dat komt altijd goed. Heb je interesse en wil je een keer meetrainen? Stuur dan een appje naar Sophie op 06-82124338.


 Dames 30-1

 

D30-1 (seizoen 2024-2025) wil graag een aantal nieuwe speelsters en een keepster verwelkomen voor volgend seizoen. De leeftijd van het nieuwe team varieert van 30 t/m 45 jaar. We gaan in de hoofdklasse spelen, dus enige hockey ervaring zou fijn zijn. Als je een bal kan stoppen, pasen of bij de 2e paal staan is ook goed.

Lijkt het je leuk om volgend seizoen met ons lekker te hockeyen, neem dan contact op met Inge Willems, 06-18513669.


Dames 10

Wij zijn op zoek naar nieuwe speelsters, met hockeyervaring, om te kunnen vlammen komend seizoen!

Wie wij zijn: een gezellig, enthousiast, fanatiek team dat in de reserve 3e klasse speelt. De leeftijden variëren van 24-40 jaar. We trainen op de dinsdagavond van 20.00-21.30 en hebben een vaste trainer en coach. Naast de wedstrijden hebben we ook regelmatig teamuitjes, doen we altijd 1 of 2 drankjes na de wedstrijd, en blijven er ook daarna vaak een aantal hangen om tactieken op te doen bij andere wedstrijden op de zondag. Denk je nu: dat lijkt me leuk, daar wil ik wel eens meetrainen? Stuur dan een appje naar Kim op 06-18212055 en wie weet zien wij jou op de dinsdagavond!


 

D30-1

Als je denkt; "ik wil hockeyen maar de senioren zijn wel heel jong" ?? dan hebben we een plekje voor jou. Nu nog D30-1 is op zoek naar gezellige speelsters, met enige hockeyervaring, om lekker te kunnen spelen komend seizoen.

We zijn een gezellig en enthousiast team dat in de reserve 1e klasse speelt. We trainen op de dinsdagavond van 20.00-21.30 en hebben een vaste trainer. We hebben o.a. teamuitjes, borreltjes en zoals te doen gebruikelijk bij 'de veterinnen' een hapje en drankje na de wedstrijd,

Lijkt het je wat? Stuur dan een appje naar Mariël op 06-28178303 en wie weet zien wij jou op de dinsdagavond!