Route en parkeren
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

Route en parkeren


BHV Push beschikt over 7 hockeyvelden en 2 mini-velden. Het clubhuis van Push ligt centraal op het hockeyterrein:Routebeschrijving BHV Push, Nieuwe Inslag 97, 4817 GN Breda

Per auto vanuit Tilburg:
Volg op de A58 afslag Breda richting de A27 (eerste afslag), daarna afslag Breda / Bavel (eerste afslag). Ga bij de eerste verkeerslichten naar links en houdt rechts aan. Ga bij de volgende verkeerslichten (onderaan de afrit) naar rechts en bij de verkeerslichten op de kruising wederom naar rechts. Eerste straat links en na 100 meter heeft u aan uw rechterkant de parkeerplaats. Let op: er geldt een parkeerverbod voor het grasveld bij de parkeerplaats en voor de grasstrook langs de Nieuwe Inslag. Indien u hier toch parkeert, is dat op eigen risico.

Per auto vanuit Rotterdam (A16):
Neem de afslag Rijsbergen/Breda. Onderaan de afrit gaat u naar links en de rondweg volgt u tot afslag Bavel. Hier gaat u er af en onderaan de afrit gaat u bij de verkeerslichten naar links, houdt vervolgens rechts aan. Bij de volgende verkeerslichten rijdt u rechtdoor, vervolgens rechts voorsorteren. Bij de verkeerslichten op de kruising gaat u naar rechts. Eerste straat links en na 100 meter heeft u aan uw rechterkant de parkeerplaats. Let op: er geldt een parkeerverbod voor het grasveld bij de parkeerplaats en voor de grasstrook langs de Nieuwe Inslag. Indien u hier toch parkeert, is dat op eigen risico.

Parkeermogelijkheden (zie plattegrond):
  • Parkeervakken Nieuwe Inslag én Nieuwe Inslag 97
  • Parkeervakken Bijster
  • Parkeerplaats Amrath Hotel Brabant
  • Heerbaan, beide kanten (let op: niet in de groenstrook, 4 wielen op de weg, let op de borden voor evt. beperkingen, zoals voor het gebouw van "MEE").
  • Gebouw de Bijster, achter sportclub Pellikaan
  • Bij Avans aan de Heerbaan (plm 12 vakken)
Belangrijk: het is verboden te parkeren in de groenstrook langs de Nieuwe Inslag (de straat waar de hoofdingang aan ligt). Zet ook je auto niet (half) op de verhoogde afscheiding of op de rijbaan op onze parkeerplaats.Per openbaar vervoer:
Kijk op www.9292.nl