Medische informatie
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

Medische informatie

Klik om meteen naar Verzekering, AED of Fysiotherapie te gaan


Push beschikt over een Automatische Externe Defibrillator (AED), een draagbaar reanimeerapparaat dat gebruikt kan worden wanneer iemand op of langs het veld een hartstilstand krijgt. Bij Push hangt de AED in de centrale hal van het clubhuis, bovenaan de trap rechts. De AED mag alleen bediend worden door daarvoor gediplomeerde personen. Meer informatie over de AED is te vinden op dewebsitevan de Hartstichting.


Beste Push leden!

Medifit Fysiotherapie locatie Pellikaan Breda verzorgt vanaf 1 februari de medische begeleiding van alle leden van Push.


Of je nu in de selectie speelt, in de toplijn van de jeugd of voor je plezier hockeyt, bij ons ben je welkom. Wij verzorgen gratis spreekuren bij BHV Push op verschillende dagen in de week. Uiteraard kunt u naast de spreekuren op werkdagen, inclusief de avonden en zaterdag, terecht op onze vestiging binnen sportclub Pellikaan, welke gelegen is naast de velden van Push. Zie onder voor de tijden.

We hebben veel ervaring in de (top)sport, korte lijntjes met specialisten en veel uiteenlopende specialisaties. Door een sportgerichte aanpak streven we ernaar dat u zo snel mogelijk en op een verantwoorde wijze de sport weer kunt hervatten. Tevens zullen wij, waar nodig, bij een blessure contact onderhouden met de trainer over het te voeren beleid.

Voor een afspraak kunt u bellen naar 076-7200954 of mailen naar [email protected]

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor Push-gerelateerde zaken!

Met sportieve groet,

Team Medifit Fysiotherapie Pellikaan Breda

Inloopspreekuur:

Maandag: 19.00-20.00 (locatie: Pellikaan Breda)
Dinsdag: 19.00-19.30 uur (locatie: PUSH)
Woensdag:17.00-18.00 uur (locatie: PUSH)
Vrijdag: 16.00-17.00 uur (locatie: PUSH)
Zaterdag: 13.00-14.00 (locatie: PUSH)

Verzekering

Alle leden van de KNHB zijn verzekerd bij Interpolis. Voor meer informatie en toegang tot het schadeformulier, kijk op de speciale KNHB pagina van Interpolis.