Push Business Club
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

Push Business Club

‘Hét netwerk voor business & sponsorbeleving’

(lees verder onder de promo)Op 1 september 2000 is de Push Business Club (PBC) met haar eerste 10 leden van start gegaan. Van begin af aan mogen we stellen dat deze businessclub een groot succes is. Dit wordt bereikt door een enthousiast en ambitieus bestuur dat vanaf begin af aan de doelstellingen voor de betrokken partijen, de leden van de Push Business Club en de Bredase Hockey Vereniging Push hoog in het vaandel heeft staan.

De doelstelling van de PBC is tweeledig:
  • De inkomsten uit contributie van de leden van de PBC leveren een belangrijke, financiële bijdrage aan het kunnen spelen van tophockey binnen de Bredase Hockey Vereniging Push. Twee derde van de PBC inkomsten komt ten goede aan de financiering van de Tophockey (Jeugd-)lijn binnen Push. Maar ook de Para-Hockey teams en de facilitering van de breedtelijn worden direct en indirect gesteund. 
  • Tegelijkertijd hebben de meer dan 80 leden tijdens de zeer druk bezochte, originele en zeer gezellige bijeenkomsten prima kansen tot het benutten van de zakelijke contacten. 
De leden van de PBC kennen een diverse achtergrond en komen uit een diversiteit van sectoren. Om die diversiteit zo groot mogelijk te houden, wordt er een richtlijn aangehouden om niet meer dan 4 partijen uit dezelfde sector binnen het netwerk ‘toe te laten’. Inmiddels kent het netwerk rond 80 leden, die actief zijn in sectoren als advocatuur, bankwereld, assurantiën, autobedrijven, notarissen, catering, adviesbureaus, hotels, mode, accountancy, sport, golfclubs, makelaars, etc.

De Push Business Club organiseert jaarlijks 4 tot 6 netwerkbijeenkomsten op diverse locaties. Zo is er de jaarlijkse Golfdag, wordt regelmatig de inmiddels fameuze PBC-autorally georganiseerd, en zijn er diverse bedrijfsbezoeken. Meestal bij één van de leden. Daarnaast worden ook externe interessante en attractieve businessvormen en ‘best-of-breed’ business cases bezocht. Ter complettering van de veelzijdigheid van de evenementen, is er ook ruimte voor sportieve activiteiten. Altijd met het onderliggende doel de onderlinge verbondenheid van het netwerk te verstevigen.Tevens geeft de PBC de ‘Push Business Club-app’ uit met daarin alle bedrijfsgegevens van haar leden. Dit handige tool biedt tegelijkertijd mogelijkheden tot het opstarten van een zakelijk traject, en van het inkijken van de evenementen kalender.

Tot slot, de kosten van het lidmaatschap bedragen €1.950,- ex BTW per seizoen. Deze wordt bij aanvang van het seizoen in rekening gebracht. Daarnaast is er een aantrekkelijk ledenvoordeel in geval van additionele bordsponsoring langs het hoofdveld van Push.

Wilt U meer weten of gewoon meteen lid worden? 
Neem dan contact op via [email protected]  of bel met één van de onderstaande bestuursleden:

Floris Wubbena (Vz)
06-18949325
Marcel Nederveen    
06-11220667
Tom de Witte 06-39008899
Ard Seelen 06-46297696
Lex Buur 06-81400976