Jongste jeugd
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

Jongste jeugd

BHV Push biedt voor (bijna) elke leeftijd hockey aan, ook voor de allerkleinsten!

In het overzicht hieronder kunt u de samenvatting zien of meer informatie downloaden.

Leeftijdsklasse Leeftijd Trainen Veld Competitie Informatie
G Push Kicks n Sticks Je bent op 1 okt nog geen 5 jaar Zaterdagmorgen nvt (zaal) nvt Download
Bij Kicks n sticks staat plezier in bewegen centraal. Het is een educatief concept waarbij kinderen van 2 t/m 6 jaar op een gestructureerde manier kennis maken met sport en spel. Training: één keer per week op zaterdagmorgen in de zaal. 

G Push Kicks n Sticks  Je wordt 5 jr tussen 1 okt en 30 sep Woensdagmiddag veld nvt Download
De 5-jarigen spelen/trainen één keer per week op woensdagmiddag buiten op één van de velden van Push. Hierbij kunnen de 5-jarigen kiezen tussen Hockey of  Hockey/Voetbal. Hier leren ze spelenderwijs de basisvaardigheden van het hockeyspel of  de basisvaardigheden van het hockey- en voetbalspel.

F 3 Tal Je wordt 6 jr tussen 1 okt en 30 sep Woensdagmiddag 1/8 veld Oefenwedstrijdjes Download
De 6-jarigen trainen één keer per week op woensdagmiddag de basisvaardigheden van het hockeyspel, waarbij plezier en veiligheid centraal staan. De 6-jarigen worden tevens voorbereid op 3-tal hockey. Er worden regelmatig oefenwedstrijdjes gespeeld op zaterdagmorgen.

F 3 Tal Je wordt 7 jr tussen 1 okt en 30 sep Woensdagmiddag 1/8 veld Zaterdag Download
Bij 3-tal hockey leren 7-jarigen om met en tegen elkaar te spelen in een 3-tal. Vanaf dit moment spelen zij mee in de KNHB-competitie

E6 6 Tal Je wordt 8 jr tussen 1 okt en 30 sep Doordeweeks (1x) * 1/4 veld Zaterdag Download
Bij de zestallen begint het al behoorlijk te lijken op het "grote" hockey! Ze spelen competitie op zaterdag in KNHB verband op 1/8 veldje.

E8 8 Tal Je wordt 9 jr tussen 1 okt en 30 sep Doordeweeks (1-2x) * 1/2 veld Zaterdag Download
Ook de 8-tallen spelen nog op een wat kleiner veld, maar dit is wel een maatje breder dan bij de zestallen (half veld). De competitie is op zaterdag.


Het BHV Push tenue (verkrijgbaar bij Hockey Republic) is pas nodig vanaf de 3-tallen of hoger.